SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatya En Güzele Layık''

A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Kararı ile Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Haydarpaşa Sağlık Komutanlığı görevine atanan Tümgeneral Tuncay Çakan, veda ziyaretlerine başladı.

VALİLİKTE..
Malatya'da iki yıldır 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanlığı görevini sürdüren Tümgeneral Tuncay Çakan, YAŞ'ın son toplantısında İstanbul Haydarpaşa'daki Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Sağlık Komutanlığı görevine getirildi. 2. yıldır görev yaptığı ilden ayrılma hazırlıklarına başlayan Tümgeneral Çakan, Vali Halil İbrahim Daşöz'e veda ziyaretinde bulundu.

Tümgeneral Çakan, "Malatya'da daha önce 5 yıl kalmıştım. Malatya çok güzel şeylere layık. Sadece Malatya değil, tüm Doğu çok güzel şeylere layıktır" dedi.

Vali Daşöz ise, "Veda ziyaretleri biraz buruk oluyor. Ama kamu görevinde bulunanlar ve hele silahlı kuvvetlerde görev yapanlar, bunun mesleğin bir parçası olduğunu çok iyi bilir. Kendilerinden çok yararlandık. Yeni görevinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

BELEDİYEDE..
Belediye Başkanı Cemal Akın'a da veda ziyaretinde bulunan Tümgeneral Tuncay Çakan, Malatya’dan mutlu bir şekilde ayrıldığını belirterek, “Malatya’dan dostluk olsun, arkadaşlık olsun, hizmet olsun her konuda çok mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Ama en kısa zamanda tekrar gezmeye geleceğim” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Çakan ile 2 yıldan beri hizmet üretmekten fevkalade büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Kendisinin bilgi birikiminden istifade ettik Malatyamız’a hizmet üretirken sağolsunlar belediyemize her türlü yardımı hiçbir zaman esirgemediler. Bu vesileyle kendilerine teşekkür ediyorum. Malatya’yı kendilerinin sevdiği kadar, Malatyalılar da kendisini daha fazla sevmektedirler. Bundan sonra da inşallah Malatya’da kendisini her zaman misafirimiz olarak ağırlamak istiyoruz ve bundan sonraki hayatında da başarılar ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Bu arada, 2. Ordu Kurmay Başkanlığı görevine, 30 Ağustos 2006 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Tümgeneralliğe yükseltilen Tuğgeneral Alaeddin Örsal atandı. Örsal'ın, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'nda (EDOK) görevli olduğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız