SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Eski Malatya Değil!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:34:59
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKPi’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Hanımınçiftliği Beldesi’ni ziyaret ederek, muhtar ve belde sakinleriyle bir araya geldi.

Hanımınçiftliği Belediyesi’nde muhtar ve belde sakinleriyle gerçekleştirilen buluşmada konuşan AKP Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, büyükşehir yasasının AKP’nin projesi olmasının büyük önem taşıdığını kaydetti.

“HİZMET EKİP VE KADRO İŞİYLE YAPILIR”

Tüfenkçi, vatandaşların 30 Mart yerel seçimlerinde AKP’ye görev verilmesiyle birlikte Malatya için milat olacağını ifade ederek, “30 Mart’ta oylarınızı AK Parti lehine kullandığınızda, Malatya için yeni bir milat olacak. Bu milat; Malatya’nın yeni bir hamle yapacağı, yeni bir değişim ve dönüşüme gideceği, Malatya’nın kendi yerelinde kalkınacağı anlamına gelmektedir. Bunu hep beraber görüp, yaşayacağız” dedi.

Tüfenkçi, şunları kaydetti:

“Büyükşehir Yasası’nın hazırlanması noktasında Ahmet Çakır Başkanımızın bu işin içerisinde olması, yasa hazırlanırken Malatya’nın bu işin içerisinde tutulmasında milletvekillerimizle beraber rol oynamaları, büyükşehir yasasının AK Parti’nin projesi olması büyük önem taşıyor. Bütün bunları topladığımızda, büyükşehrin ehliyet ve liyakat bakımından, bu işi yapabilirlik bakımından AK Parti’den tekrar belediye başkan adayı gösterilmesi hem partimiz hem de Malatya adına büyük bir şanstır. Çünkü başkanımız beldeler ve ilçelerimizi çok iyi bilen, sorunları yerinde tespit eden bir belediye başkanıdır. Sizlerin içinden çıkan bir belediye başkanı, sizlerin sorunlarını yerinde gören ve her zaman sizlerle olan bir belediye başkanı olması hem beldelerimiz hem ilçelerimiz hem de Malatya’nın tamamı için büyük bir şanstır.”

Tüfenkçi, AKP Malatya eski Milletvekili, şu anda Saadet Partisi’nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Münir Erkal’ı kast ederek, “Şimdi söz söylediğin AK Parti için ey zat 3 Kasım 2002 tarihinde sen hangi partiden milletvekili seçildin ve parlamentoya gittin? Neredeydin sen? 21 Kasım 2002 ve 1 Aralık 2002 tarihindeki söylemlerinle şuanda çelişiyorsun çelişiyor. Artık eski söylem, eski sert tutumlar siyasete ve topluma çare olmayacak. Artık Malatya eski Malatya değil. Bize önce Allah, sonra millet yeter. Siz yani muhalefet adayları da çok iyi biliyorsunuz ki biz yaratılmışların en şereflisi olan halkımızla, insanımızla yürüyoruz. Varsın siz muhalefet adayları kuru sıkı atmaya devam edin, bizim derdimiz gönül almak ve Malatya’ya hizmet etmektir. Bizim daha önümüzde yapacak çok işimiz var” diye konuştu.

“HANIMINÇİFTLİĞİ SORUNSUZ BİR YAPIYA KAVUŞACAK”

Malatya Belediye Başkanı ve AKP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, büyükşehirle birlikte Hanımınçiftliği’ne Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet vereceğini kaydetti.

Hanımınçiftliği’ni sorunsuz bir yapıya kavuşturacaklarını ifade eden Çakır, “Hedefimizi koyacağız, şuanda devam eden ekip yapımızı daha güçlü hale getireceğiz” dedi. Çakır, Malatya Belediyesi’nin bugüne kadar gerek ilçe gerek belde ve köylere ciddi yatırımlar yaptığına vurgu yaparak, “Büyükşehirle birlikte Hanımınçiftliği’ne bizler hizmet edeceğiz. Buraların eksiklerini ve sorunlarını bizler çözeceğiz. Bu bölgelerde tarım alanlarının korunarak, yaşam ve yerleşim alanlarının daha sağlıklı ve modern hale getirilmesi, sorunsuz bir yapıya kavuşturulması bizim temel vazifemiz olacak. Bugüne kadar Malatya Belediyesi olarak ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimize yatırımlar yaptık. Teknik, araç-gereç ve proje anlamında destekler verdik. Büyükşehir ile birlikte daha kalıcı, sağlıklı ve birbirini tamamlayan genel projelerle; Malatya’yı bir bütün olarak ele alıp, sağlıklı bir planlama yapacağız. Biz işin mutfağında olacağız” şeklinde konuştu.

“PARTİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ”

Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı, Hanımınçiftliği Beldesi’nin, Yeni Belediye Yasası gereği mahalle olduğunu kaydederek, Hanımınçiftliği’nin bundan sonraki hizmetlerini Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden alacağını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız