SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Eski Milletvekili de..

A- A+ PAYLAŞ

Kasım ayında yapılacak seçimler öncesi BBP kuruluş tarihinin en hareketli günleri yaşıyor.
Yarın Ankara'da düzenlenecek büyük katılım töreni ile birçok isim BBP saflarına katılıyor. Bu isimler arasında 1999- 2002 yılları arasında MHP Malatya Milletvekili olan Hasan Basri Coşkun (fotoğraftaki)'un da bulunduğu belirtiliyor.

BBP'ye katılacak isimler arasında, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Ramiz Ongun, Devlet eski Bakanlarından Namık Kemal Zeybek ve Sadi Somuncuoğlu, MHP Samsun eski Milletvekili Vedat Çınaroğlu, Aydın eski Milletvekili Bekir Ongun, Malatya eski Milletvekili Hasan Basri Coşkun ve bir çok sürpriz isminde yer aldığı konuşuluyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, partisine katılımlar ile ilgili İHA'ya açıklamalarda bulundu. Yazıcıoğlu, BBP'nin büyümesinden rahatsız olan ve partisinin önünü kesmeye çalışanların, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in hunharca katledilmesi olayını bahane ederek, BBP ve Alperen Ocakları'na yönelik saldırıların dozunu artırdığını savunuyor.

Yazıcıoğlu, kendilerine yönelik eleştiri boyutunu da aşan saldırıları şöyle yorumluyor:

"Kimi çevreler bundan telaşa kapıldılar, şimdi bunu kırmaya ve önümüze kesmeye çalışıyorlar. İstediklerini yapsınlar, biz köşe başlarında ve kapalı odalarda milletin üstünde tezgahlar kurarak siyaset yapmıyoruz".

Pazar günü saat 11.30'da Keçiören'de büyük bir katılım töreni yapacaklarını belirten Yazıcıoğlu, sürpriz isimlerin BBP'ye katılacağını söyledi.

Katılan isimleri zikretmekten ısrarla kaçınan Yazıcıoğlu, "İki gün öncesinden isimleri açıklamam sürprizi bozar. İsimler ifade edildiği zaman olmayan kimi isimler de araya katılıyor, bu arkadaşlara ayıp olur. Bir kaç arkadaşla da görüşüyoruz. Bu katılım organizasyonunu düzenleyen arkadaşlarımız çalışmaları bugün tamamlanacak. Eski bakanlar, eski milletvekilleri, geçmişte gençlik dönemlerimizde birlikte çalıştığımız ülkücü arkadaşlar, çeşitli siyasi partilerden arkadaşlar aramıza katılacak" diye konuştu. Büyük Birlik Partisi'ne katılımların devam edeceği mesajını veren Yazıcıoğlu, Dink cinayetinden sonra medyanın üzerlerine gelmesini de partisinin hızla büyümesine bağlıyor.

Yazıcıoğlu, şöyle devam etti:
"Bu telaşlardan zaten bu anlaşılmıyor mu? Ön kesme gayretini girenlerin telaşı bundan dolayıdır. BBP büyüyor, BBP milletle bütünleşiyor, BBP milletin derin vicdanı ve derin hissiyatının tercümanı oluyor. Bu milletin değerle ile birlikte iktidar olmasını ve bütün milletimizi kucaklayarak, ülkenin bölünmez bütünlüğünü muhafaza ederek kalkınan, önder bir ülke olmasını sağlayacak bir iktidar ortaya çıkaracağız. Zaten kimi çevreler bundan telaşa kapıldılar, şimdi bunu kırmaya ve önümüze kesmeye çalışıyorlar. Olsun yapsınlar, çaba göstersinler. Bakın görevlerini yerine getirmeyenlere kimse bir şey söylemiyor. Biz bu ülkenin zaptiyesi, savcısı, hakimi, emniyetçisi ve istihbaratçısı biz değiliz. Biz toplumun içinde milletle beraberiz. Köşe başlarında ve kapalı odalarda milletin üstünde tezgahlar kurarak siyaset yapmıyoruz. Biz bu ülkenin dağında, ovasında, yaylasında, köyünde, kasabasında, tarlasında her yerde varız. Her yerde geziyoruz, herkesin içinde, herkesle beraberiz. Biz millet için varız. Kim hangi tezgah kurmak istiyorsa açığız".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız