SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Esnafı Yakıtta Kullandı

0
Güncellendi - 2018-09-24 01:09:03
Malatya Esnafı Yakıtta Kullandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafa birçok sektörde indirim sağlayan TESK Kart'ın her geçen ay kullanımının yaygınlaştığını belirterek, geçtiğimiz yılın Aralık ayında dağıtımına başlanılan TESK Kart'ı kullanan esnaf sayısının 100 bine yaklaştığını bildirdi.

TESK Genel Başkanı Palandöken, esnafa birçok sektörde indirim sağlayan TESK Kart'a ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz yılın Ekim ayında tanıtımını, Aralık ayında ise dağıtımını yaptıkları TESK Kart'ın Temmuz sonu itibariyle 81 bin 200 adet olduğunu belirten Palandöken, "Bu ay sonuna kadar 15 bin daha yeni kart üretimi yapılarak tüm oda ve birliklere göndereceğiz. Böylelikle TESK Kart kullanıcısı esnaf sayımız 100 bine yaklaşmış olacak. Tabii ki hedefimiz 2 milyon esnafımızın tümünün ve ailesinin bu kartın sağladığı imkanlardan faydalanmasıdır. Esnafın değişen ekonomik koşullarda olumsuz etkilenmesini bir nebze olsun rahatlatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Nitekim şu an 24 adet marka ile birçok sektörde işbirliği sağlamış ve indirim hakkı almış durumdayız. Bu işbirliklerinin sayısını sürekli olarak artıracağız” diye konuştu.

“TESK Kart en çok akaryakıt sektöründe kullanıldı” 

Birçok sektörde anlaşması olan TESK Kartın en çok akaryakıt sektöründe kullanıldığını belirten Palandöken, “TESK Kartın anlaşma sağladığı sektörler, akaryakıt, fastfood, giyim, seyahat, eğitim, eğlence, sağlık, kargo, elektronik, konaklama, GSM operatörü, finans, yazılım ve sigorta. Anlaşmalı olduğumuz sektör yelpazesini olabildiğince genişletmeye çalışıyoruz. Bu sektörlerde geçtiğimiz ay en çok akaryakıt, daha sonra da sağlık sektöründe harcama yapıldı. Akaryakıtı en çok kullanan iller sırasıyla Kayseri, Malatya ve Tokat olurken, sağlık sektöründe en çok TESK Kart kullanan iller sırasıyla Trabzon, Samsun ve Tokat oldu” şeklinde konuştu.

Ankara, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız