SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Esnafından Alış Veriş Yapın"

0
Güncellendi - 2018-05-17 23:55:30
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafları ziyaret edip Ramazan aylarını tebrik ederek, Malatyalıları esnaflardan alışveriş yapmaya davet ederek, “Malatya esnafından alışveriş yapın, paranız Malatya’da kalsın” dedi.

MESOB Başkanı Keskin beraberinde oda başkanları ile birlikte esnafları ziyaret ederek, Ramazan aylarını tebrik etti.

Esnafların tek tek işyerlerine giren, sorun ve sıkıntılarını soran Keskin, Malatyalıları esnaf ve sanatkarlardan alışveriş yapmaya davet etti. Keskin, “Bütün Malatyalıları esnaf ve sanatkarlarımızdan alışveriş yapmaya davet ediyorum. Kalite ve ucuzluk esnafımızdadır. Halkımızı Malatya esnafından alışveriş yapmaya davet ediyorum,  paranız Malatya’da kalsın, Malatya gelişsin. Esnafımızın satmış olduğu her şey göz önünde. Gönül rahatlığı ile esnafımızda alışveriş yapılır.” dedi.

Süt ürünleri satan esnafları da ziyaret eden Keskin, “Esnafımız hiçbir katkı maddesi kullanmadan, hijyenik olarak süt ürünlerini satıyor. Esnafımızın satmış olduğu süt ürünlerindeki kaliteyi marketlerde bulamazsınız. Köylümüzün alın teriyle üretmiş olduğu süt ürünleri yine esnafımız tarafından direk vatandaşa ulaştırılıyor. Esnafımızdan yapılacak alışveriş aynı zamanda köylümüze de, üretim yapan vatandaşlarımıza da katkı olacaktır. Yani esnaftan yapılan alışveriş, yine Malatya’ya dönüyor.”  İfadelerini kaydetti.

Kasap Pazarındaki esnafları da ziyaret eden Keskin, “Biz her zaman ifade ettik, Türkiye’de üretim olmadan tüketim olursa sıkıntı yaşanır. İthal et ile et tüketimi konusunda yaşanan sıkıntılar çözülmez. Çözüm yerli üretimdir, çözüm vatandaşımızın direk kendi yerli kasabından alışveriş yapmasıdır. Kasap esnafımıza gelen vatandaşımız tüketmiş olduğu eti görerek ve istediği şekilde almaktadır. Hayvancılıkta destek hibeleri zengine verilirse, zaten adamın ihtiyacı yoktur et üretimi kara borsaya düşüyor. Köydeki insanlarımıza 10 tane koyun, 2 tane büyükbaş hayvanı hibe etsek ne kaybederiz? 2 sene kesmeme zorunluluğu getirilsin, o zaman et üretimi artıyor mu, et ucuzluyor mu göreceksiniz. Çözüm üretim yapan ve üretimi bilen köylü vatandaşımızı desteklemektir. Malatyalılar da eti kendi kasaplarında gelip alsınlar. Hem temiz et almış olurlar, hem de paraları Malatya’da kalır.” diye konuştu.

Keskin, vatandaşlarla da görüşerek, Ramazan aylarını tebrik etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • başkan (5 yıl önce)
    "ucuzluk esnafımızdadır" demişin ama yanlış. bimde 8 tl ambalaj içinde satılan malzeme senin esnafında aynı mal a 10 TL ödedim. bim de 8 satıyor kar ediyor. senin esnafının aldığı fazla 2 TL ne oldu biliyor musun. ben bir daha mecbur kalmasam o esnafa gitmeyeceğim. yani anlayacağın beni bir kez kandırdı. ikincisi zor
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    BURASI BÜYÜKŞEHİR MALATYA Sözde denetim var! ve tüm yiyecekler sokağın ortasında satılıyor. Bunlların hiçbiri yıknmadan tüketilen yüyecekler. Peyniri, yoğurdu, salçası, çerezi, biberi, nanesi aklınıza ne gelirse hepsi sokak ortasındalar. Önünden binlerce insan ve taşıt geçiyor. Üstüne hapşıran, eksozdan çıkan zehirli gaz hepsi bu gıdaların üzerinde. Hepsinin üzeri mikrop yuvası. Denetim sıfır, sanki köy pazarında satılıyorlar. Eskiden orası vatandaşın tarlasıydı, hala öyle sanıyor. Sonra bu Malatya'nın sözde KENT olmasını bekliyorsunuz. Elbette bugüne kadar bunları topluma haber yapmayan gazeteciler de görevlerini yapmıyorlar Malatya'da. Görevini kim yapıyor ki zaten...
    0
    0
    Yanıtla