SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Fazlasını Hak Ediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-31 20:15:09
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un başarılı oyuncusu İrfan Başaran, "Geçen yıl yaşadığımız şampiyonluk hala gözümün önünde. Bu şehir daha fazlasını hak ediyor. Çok çalışarak onlara layık olmaya çalışıyorum" dedi.

PTT 1. Lig'in ilk yarısında 21 puan toplayarak, 13. sırada yer alan Alima Yeni Malatyaspor’da ligin ilk yarısında performansıyla sivrilen isim İrfan Başaran oldu. Yücel İldiz’in takımı çalıştırdığı 7 maçlık periyotta istediği şansı bulamayan orta saha oyuncusu, İrfan Buz'un takımın başına geçmesiyle performansı yükseldi. Oynadığı 10 maçta 5 gol, 5 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken Başaran, bu süreçte takımının kazandığı 12 puana doğrudan katkı yaptı. Yeni Malatyaspor’un alt sıralardan kurtulup, play-off potasına yükselmesinde büyük payı olan İrfan Başaran, İHA muhabirine yaptığı özel açıklamada ligin ikinci yarısında aynı performansı sürdürmek istediğini söyledi.

Ligin ilk 7 haftasında takımın başında bulunan Yücel İldiz tarafından sadece alternatif olarak düşünülen ve istediği şansı bir türlü verilmeyen başarılı hücumcu, İrfan Buz’un göreve gelmesiyle adeta kendine geldi.

"BAŞARIMIN NEDENİ ARKADAŞLARIM VE HOCAMIZ"

Başarılı performansıyla Yeni Malatyaspor’a önemli puanlar kazandıran İrfan Başaran, başarısını arkadaşlarına ve hocasına bağladı. İrfan Buz’un kendisine güvenip formayı verdiğini, kendisinin de elinden geleni yaptığını belirten İrfan, "Malatya’da bu yıl ikinci yılım. Artık şehre alıştım. Tamamen adapte oldum. Sokağa çıktığımızda bize karşı inanılmaz bir sevgi var. Bunları yaşadıkça, gördükçe hep daha fazlasını vermek istiyorsunuz. Geçen yıl yaşadığımız şampiyonluk hala gözümün önünde. Bu şehir daha fazlasını hak ediyor. Çok çalışarak onlara layık olmaya çalışıyorum. Sezon başında da aynı şekilde görev bekliyordum ama nasip İrfan Buz hocamız ile bu birlikteliği yakalamaktaymış. Bana güvendi formayı verdi. Ben de elimden geleni yapıyorum. Sonuçta takımda birileri gol atacak, birileri attıracak. Bu da benim görevim. Bazen iyi yapıyorum, bazen eksik yapıyorum ama tüm takım arkadaşlarımızın bunda büyük emeği var" dedi.

"MALATYA’NIN YERİ SÜPER LİG"

Camianın kendisine karşı olan sevgisine skora katkı sunarak karşılık verdiğini söyleyen Başaran, "Bazen kazanmayı inanın biz herkesten çok istiyoruz. Nihayetinde herkes gol atmak, asist yapmak ister ama bu bazen olmayabilir. Malatya’nın yeri Süper Lig’dir. Şu an takımın orada olmaması baskı yaratıyor. Allah’tan camiamız çok iyi ve anlayışlı. Bazen kötü günümüzde bile bizi alkışlıyorlar. İyi performansla onlara karşılık verdiğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"HEDEFİMİZİ BENCE ZAMAN GÖSTERECEK"

Takımın PTT 1. Lig’deki mücadelesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan İrfan Başaran, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu lige acemi bir takımdık. İlk haftalar bunun bocalamasını yaşadık. Ama sonraki haftalar toparladık. İrfan Hoca ile gözle görülür bir yükseliş yaşadık. Bu arada şanssız maçlar da kaybettik. Nihayetinde yarışın ortasındayız. İlk haftalar önce şu alttan bir kurtulalım diyorduk şimdi play off barajına geldik. Bu ligde her şey değişebiliyor. Onun için asıl hedefimizi bence zaman gösterecek."

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız