SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Fazlasıyla Hakediyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:46:17
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, bu dönem Avukatlık Yasasının çıkmasını istediklerini ifade ederek, Malatya içinde yeni adliye binasının şart olduğunu kaydetti. 

Yeni adli yılın avukatlara, savcılara, hakimlere ve adliye çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulunan Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, “Bu yeni adli yılda yargının daha az konuşulduğu, yargı kararlarını vatandaş nezdinde, birey nezdinde yüksek oranda kabul gördüğü ve biz avukatların mesleki sorunlarının çözüme kavuştuğu, yeni bir avukatlık yasasının hayata geçirildiği ve avukatlığın artık sınavla yapılabilir bir meslek haline geldiği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Malatya için yeni bir adliye sarayının da şart olduğunu vurgulayan Kutlubay, mevcut adliye binasının fiziki şartlar nedeniyle çok yetersiz olduğunu ve ihtiyaca cevap vermediğini kaydetti.

Kutlubay, Adliye Mahkemesi’nin de Malatya’da kurulması gerektiğini ifade ederek, bu kurumu Malatya’nın fazlasıyla hak ettiğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız