SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Fen Satrançta Yarıştı

0
Güncellendi - 2018-05-08 03:37:47
Malatya Fen Satrançta Yarıştı
A- A+ PAYLAŞ

Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği yarışmaları tamamlandı. Gençler Genel kategorisinde Malatya'yı Fen Lisesi temsil etti.

  Kütahya Yeni Spor Salonu’nda düzenlenen ve 48 il ve KKTC'den 116 takım, 593 sporcunun yarıştığı Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği, 6 Mayıs 2018 tarihinde düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 6 tur süren mücadele sonunda derece elde eden takımlar büyük bir coşku içinde ödüllerine kavuştular.

  Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından, Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ve Türkiye İş Bankasının destekleri ile organize edilen Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği, 6 Mayıs 2018 tarihinde Kütahya Yeni Spor Salonu'nda gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi.

  3 Mayıs 2017 tarihinde başlayan ve 48 il ve KKTC'den 116 takım, 593 öğrencinin okullarını zirveye taşımak için hamle yaptığı final yarışmasının ödül töreni; Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık ve Fatih Gölgeli, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu, Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Bölümü Müdür Yardımcıları Simge Köktürk ve Pelin Balyer, Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri, Keramika Genel Müdürü Tuğba Öztürk, TSF Kütahya İl Temsilcisi İbrahim Okursoy, antrenörler, öğretmenler, veliler, sporcular ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

  6 kategoride ilk dört dereceyi elde eden takımlara kupa ve madalyanın yanı sıra çeşitli teknolojik ödüller de verildi. Derece elde eden tüm takımların okullarına masaüstü bilgisayar, birinci olan takımların sporcularına dizüstü bilgisayar, ikinci ve üçüncü olan takımların sporcularına ipad, dördüncü olan takımların sporcularına ise tablet hediye edildi. Malatya Fen Lisesi, 20 takım içerisinde 15.sırada yer aldı.

  Final sıralaması şöyle oluştu:

 

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız