SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya' Fotoğraf Sergisi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından "Fotoğrafların Diliyle Malatya" konulu Fotoğraf Sergisi, Belediye Başkanı Cemal Akın ve eski belediye başkanı Seyhan Semercioğlu tarafından birlikte açıldı.

Belediyenin Ramazan ayı kültürel faaliyetleri içerisinde, Yeni Camii yanındaki Kitap Fuarı'nda düzenlenen “Fotoğrafların Diliyle Malatya" konulu fotoğraf sergisinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Cemal Akın, "Bu fotoğraflar, geleceğimize ışık tutacak. Yıllar sonra bunların değerleri daha iyi görülecek" dedi.

Belediye olarak altyapı hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini kaydeden Akın, Ramazan ayında sosyal ve kültürel faaliyet olarak dolu dolu geçmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Malatya Belediyesi tarafından, 2006 yılında düzenlenen "Fotoğrafların Diliyle Malatya" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenen 36 fotoğrafın yer aldığı sergi pazar gününe kadar gezilebilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız