SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Fotokamp Başladı

0
Güncellendi - 2018-06-29 03:08:49
Malatya Fotokamp Başladı
A- A+ PAYLAŞ

4.Uluslararası Malatya Fotokamp Projesi, Arapgir Kayaarası Kanyonunda başladı.

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği-MAFSAD ile Arapgir Belediyesi tarafından organize edilen, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Parantez Eğitim Kurumları, Arapgir Doğa Sporları Derneği tarafından desteklenen Fotokamp projesi Arapgir Kayaarası Kanyonunda başladı.

Renkli görüntülerle başlayan ilk günde yaklaşık 180 çadırın kurulduğu ve 500 ziyaretçinin katıldığı kampa ilgi büyük.Kampın ilk gününde Arapgir ilçesine gelen yerli yabancı onlarca fotoğraf sanatçısı ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezerek fotoğrafladı.

Kayaarası Kanyonuna hayran kalan konukların bol bol resim çektiği, halayların çekildiği, etkinlik 3 gün sürecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZMÜŞ (5 yıl önce)
    Çok güzel bir etkinlik, Emeği geçen hekese sonsuz teşekkürler,Ben İzmirde yaşıyorum, daha önce haberim olsa katılırdım .
    0
    0
    Yanıtla