SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Frankfurt Seferi

A- A+ PAYLAŞ

Sun Express'in Malatya'dan Almanya Franfurt'a direk uçak seferlerinin başladığı bildirildi.

2010/2011 kış tarifesiyle birlikte, Malatya'dan Almanya'nın Frankfurt şehrine aktarmasız tarifeli uçuşlara, Malatya ile Frankfurt arasında Çarşamba günleri karşılıklı seferler düzenleyecek. SunExpress ayrıca Malatya için, iç hat uçuşları gerçekleştirdiği İzmir üzerinden Avrupa'da 3 noktaya da aktarmalı uçuş imkanı sunacak.

Malatya'dan düzenlenen dış hat uçuşlarını değerlendiren SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, "Doğu Anadolu'nun önemli ticaret merkezlerinden olan Malatya ile Almanya arasında tarifeli seferlere başlamaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye'de bir ilk olan bu uçuşların, Malatya şehrimizi Avrupa'ya yakınlaştıracağına, Malatya'da havayolu ulaşımına yeni bir boyut getireceğine inanıyoruz. Uçuşlarımızla Almanya'da yaşayan Malatyalı hemşehrilerimizin memleketlerine ulaşımı da büyük ölçüde kolaylaşacak. Amacımız en kısa sürede Malatya'dan uçtuğumuz şehirlerin sayısını ve uçuşların frekansını artırmak" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız