SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Fuara Hazır

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:24:56
Malatya Fuara Hazır
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın turizm alt yapısı ve zenginlikleri 19. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıtılacak.

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Büyükşehir Kültür A.Ş, ve Fırat Kalkınma Ajansı işbirliği ve desteği 19. EMİTT Fuarında Malatya standı açıldı. 

İstanbul TÜYAP Fuar alanındaki 12. Salonda açılan Malatya Standı hakkında bilgi veren Kültür ve Turizm İl Müdürü Derviş Özbay, “Stand hazırlıklarımız tamamlandı. Türkiye’nin en büyük turizm fuarlarından birisinde Malatya’yı hep birlikte el ele vererek tanıtmaya çalışacağız. Emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Fırat Kalkınma Ajansı, Kültür A.Ş., Esenlik Şirketi önemli destekler verdiler. Pütürge Belediyemiz önemli destekler verdi. Darende ve Arapgir Belediyelerimizde önemli katkılar sundular.  Malatya’daki otel işletmelerimizde katkı sundular. Malatya’yı en iyi şekilde dünyaya tanıtmaya çalışacağız. Yaklaşık 70 ülkeden katılım var ve yaklaşık 700 iştirakçi bulunuyor. Bizde Malatya olarak ilimizi en iyi şekilde tanıtacağız” diye konuştu.

MALATYA ÖZEL ETKİNLİĞİ 

Özbay, “24 Ocak Cumartesi günü saat 12.00 ile 14.00 arasında TÜYAP Fuar alanında özel bir Malatya günü düzenleyeceğiz. İstanbul’daki tüm vakıf ve derneklerimizi davet ettik. Bu etkinliğimizde yaklaşık bin 500 kişilik tereyağlı kayısı tatlısı ile yine tereyağlı, kayısılı, kayısı çekirdekli pirinç pilavı ikramız olacaktır. İstanbul’daki işadamlarımızı, Malatya kurumlarının hepsini etkinliğimize bekliyoruz. Malatya iş dünyasını ilimizin turizmi için bekliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde tanıtım etkinliğimizi en iyi şekilde sonuçlandıracağız” ifadelerini kaydetti. 

Kültür ve Turizm İl Müdürü Özbay, standın açılmasından dolayı önemli katkılar sunan Fırat Kalkınma Ajansına özel olarak teşekkür ettiklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız