SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Futbolunun 3 Emektarı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:17:12
Malatya Futbolunun 3 Emektarı
A- A+ PAYLAŞ

 1966 yılında kurulan Malatyaspor’un ilk kalecileri olan Yusuf Mor, Naci Şavata ve Vedat Erdoğan bir araya geldi. 

İstanbul'da yaşayan ve ara ara Malatya'ya gelen Vedat Erdoğan, kalesini koruduğu Malatyaspor'un kendi dönemindeki kalecileri olan Naci Şavata ve Yusuf Mor ile bir araya gelerek eski günleri yadetti. Malatyaspor’un ilk kurulduğu yıllarda kalesini koruyan Yusuf Mor, Naci Şavata ve Vedat Erdoğan önemli açıklamalarda bulundular.

Yıllar sonra bir araya geldiklerini belirten Vedat Erdoğan, “Ben ve Naci abi aynı zamanda hem kalecilik hem de Başkanlık yaptık bu kulüpte. Burada oynadığım, bu kulüpte olduğum için gurur duydum ömrüm boyunca. Yusuf Mor bizden büyüktü. Onun kendine has bir degaj stili vardı. Bize çok şey öğretti. Güzel günlerdi. Malatyaspor iyi yolda. Malatya’yı bu gelişimde heyecanlı, istekli ve başarılı gördüm. Çok güzel bir hava var. Amigo Yusuf bile yıllar sonra ilk kez sahaya gidip takımı ziyaret ediyorsa bu inanmışlığı gösterir” dedi.

Naci Şavata da eski günleri yad ederek, “Vedat’ın Malatya’ya gelişiyle bir araya gelmemiz çok iyi oldu. Aklımda o kadar çok anı var ki sabaha kadar anlatsam bitmez. Futbolun samimiyeti ve dostluğu o yıllar daha farklıydı. Bizler Malatyaspor’un ilk kalecileri olarak hem şimdiki takımımıza hem de kalecilerimize destek olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu sezon takımın şampiyon olacağına inancımız tam. Çok güzel bir ahenk yakalandı” ifadelerini kullandı.

Amigo Yusuf lakaplı Yusuf Mor ise, “İnşallah bizim bu desteklerimiz yerini bulur. Malatyaspor sayesinde geçmişte çok güzel günlerimiz geçti. Takımımız bu yıl şampiyon olursa ölmeden görürsem gözüm açık gitmez. Bu sene her şey daha iyi gidiyor. İlk yarının son haftaları puanlar kaybettik ama telafisi olur. İyi bir kadromuz, beyefendi de bir hocamız var” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız