SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Futsal Ligi Başlıyor

0
Güncellendi - 2016-03-01 20:03:20
Malatya Futsal Ligi Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

2016 TFF Futsal (Salon Futbolu) Ligi; Adana, Ankara, Bingöl, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Konya, Malatya, Muş, Rize, Sakarya, Trabzon, Van ve Yozgat olmak üzere 20 ilde toplam 123 takımın katılımıyla başlıyor.

2016 TFF Futsal Ligi'nde il eleme grubu müsabakalarını birinci sırada tamamlayan toplam 20 takım, Türkiye finalleri 1. grup aşamasında yer almaya hak kazanacak. İl eleme grubu müsabakaları tek devreli lig usulünde oynanacak. 4, 5 ve 6  takımın mücadele ettiği illerde maçlar tek grup, 7 ve 8 takımın mücadele ettiği illerde ise iki grup şeklinde oynanacak. Takımların yer alacağı gruplar ve fikstür, kura usulüyle belirlenecek. 7 ve 8 takımın bulunduğu illerde gruplarında birinci olan takımlar arasında oynanacak tek eleme maçı ile il birincisi tespit edilecek. Türkiye finalleri 1. grup aşamasında takımlar 5'erli 4 grup halinde mücadele edecek. Gruplar kura usulüyle belirlenecek, müsabakalar tek devreli lig usulünde oynanacak. Türkiye finalleri 1. grup aşamasındaki 4 grubun birincisi ve ikincisi, Türkiye finalleri 2. grup aşamasına çıkmaya hak kazanacak.

Türkiye finalleri 2. grup aşaması, 4'er takımlı 2 grup halinde oynanacak. Gruplar kura usulüyle belirlenecek ve müsabakalar tek devreli lig usulünde oynanacak. Müsabakalar sonucunda her iki grubun ilk iki sırasında yer alan takımlar, 2016 TFF Futsal Ligi'nin yarı finallerinde yer almaya hak kazanacak.

2016 TFF Futsal Ligi'nin yarı finalleri tek maç eleme usulünde oynanacak. Grup birincileri ile ikincileri çapraz eşleşme ile karşı karşıya gelecek. Kazanan takımlar finalde karşılaşırken, kaybeden takımlar ise 3.'lük  maçında karşı karşıya gelecek. Final maçını kazanan takım 2016 TFF Futsal Ligi şampiyonu unvanını elde edecek ve UEFA Futsal Kupası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanacak.

MALATYA FUTSAL LİGİ 3 MART'TA BAŞLIYOR

Malatya Futsal Ligi'nde 2016 sezonunun fikstürü belirlendi. Lig, 3 Mart'ta oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak.

Yeşiltepe Spor Salonu'nda oynanacak müsabakaların ilk 3 hafta programı şöyle:

1.HAFTA

18.30 Sanayispor-Konak Belediyespor

20.00 Akçadağspor-Karakavakspor

2. HAFTA

18.30 Karakavakspor-Sanayispor

20.00 Konak Belediyespor-Akçadağspor

3. HAFTA

18.30 Sanayispor-Akçadağspor

20.00 Karakavakspor-Konak Belediyespor

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • onur (8 yıl önce)
    ŞAMPİYON AKÇADAG SPOR
    0
    0
    Yanıtla