SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya GAP'ta Yüzme Birincisi

A- A+ PAYLAŞ

5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları yüzme yarışmaları gerçekleştirilen yarışmaların ardından sonuçlandı.

5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları kapsamında 9 ilden 19'u bayan, 30'u erkek olmak üzere toplam 49 sporcunun katıldığı yüzme yarışmaları Gaziantep, Malatya ve Siirt illerinden gelen sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Adıyaman, Siirt, Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Malatya ve Erzurum illerinden sporcuların katıldığı müsabakalar Adıyaman Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirildi.

Kelebek, sırtüstü, kurbağalama ve serbest sitillerinde gerçekleştirilen müsabakalar sonunda Vali Ramazan Sodan ve Gençlik ve Spor İl müdürü Seyit Ahmet Bağcı tarafından dereceyi giren sporculara madalyaları verildi.

Müsabakalar sonunda 50 metre Kelebek-bayanlar kategorisinde, birinci Sümeyra Üstündağ-Malatya, ikinci Beste Tüfekçi-Gaziantep, üçüncü Merve Eplerev-Siirt, 50 metre Kelebek-erkekler kategorisinde birinci Eren Akdağ- Malatya, ikinci Fatih Karakurt-Gaziantep, üçüncü ise Siir'ten Servet Öztaş oldu.

100 metre Sırtüstü-bayanlar kategorisinde birinci Buse Softa-Gaziantep, ikinci Dila Sevin Doğan-Malatya, üçüncü Kübra Kara-Siirt, 100 metre Sırtüstü-erkekler kategorisinde birinci Yakup Arslan-Gaziantep, ikinci Mustafa Haydar Dilek-Adıyaman, üçüncü ise Malatya'dan Muhammet Nacar oldu.

100 metre Kurbağalama-bayanlar kategorisinde birinci Nisa Taş-Malatya, ikinci Aslı Kurt-Gaziantep, üçüncü Gülnaz Taş-Siirt, 100 metre Kurbağalama-erkeklerde birinci Sarkiz Boyacı-Malatya, ikinci Atilla Babacan-Gaziantep, üçüncü ise Siirt'ten Veysel Taş oldu.

100 metre Serbest-bayanlarda birinci Yağmur Aşar-Gaziantep, ikinci Deniz Şahlı-Malatya, üçüncü Zeynep Koparal-Adıyaman, 100 metre Serbest-erkekler kategorisinde birinci Çağatay Özcan-Gaziantep, ikinci Furkan Aknar-Malatya olurken, üçüncü ise Adıyaman'dan Hasan Sönmez oldu.

Yarışmalarda takım olarak ise bayanlarda birinci Malatya, ikinci Gaziantep, üçüncü Siirt, erkeklerde ise, birinci Gaziantep, ikinci Malatya, üçüncü ise Adıyaman oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız