SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Gecesi de Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:23:43
Malatya Gecesi de Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ
 
Trabzon Belediyesi tarafından bu yıl 4. yapılacak olan Ramazan etkinlerinde Malatya gecesi yapılacak. 
 
Bosna-Hersek, Makedonya, Arnavutluk ve İran’ın misafir olacağı Trabzon'daki Ramazan etkinliklerinde Nevşehir, Konya, Kayseri, Malatya ve Artvin illerinin de gecesi olacak. 
 
Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan ayının manevi havasını Zağnos Vadisi’nde yaşatacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Geçen yıllarda her gün 10 binin üzerinde ziyaretçiyi konuk eden Zağnos Vadisi’nde, bu yılki etkinliklerimize daha fazla vatandaşımızın katılacağını tahmin ediyorum. Bu yıl programlarımıza Türkiye’nin dışında 4 farklı ülkeden de misafirler gelecek. Aynı dine mensup olduğumuz bu insanlarda Ramazan’ı birlikte yaşamak bizlere ayrı bir huzur verecektir. Ramazan ayı boyunca teravih namazı sonuna kadar dini içerikli etkinliklerin yapılacağı Zağnos Vadisi’nde teravih namazının ardından kültürel programlar gerçekleştireceğiz.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız