SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Gecesi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Fuar ve Kayısı Festivali'nin öncesindeki kortej yürüyüşünün ardından, Salı akşamı da Mişmiş Park'ta Malatyalı sanatçıların katıldığı bir Malatyalılar Gecesi gerçekleştirildi.

MALATYALILAR GECESİ..
Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"İstanbul Taksim Meydanı’nda düzenlenen Tanıtım Yürüyüşü’nün ardından Malatya’da düzenlenen Kortej Geçişi ile start alan 16. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı & Uluslar arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali, etkinlikleri çerçevesinde 15 Temmuz Salı günü Fahri Kayahan Sahnesinde Malatyalılar Gecesi düzenlendi.

Mişmişpark Fuar Alanı’nda kurulan Fahri Kayahan Sahnesi’nde saat 21.00’de başlayan Malatyalılar Gecesi’nde Malatyalı sanatçılar sahne aldı. Programı izlemeye gelen Malatyalılara kayısı ikram edildi.

Gürcistan, Acaristan ve Malatya Milidya Folklor Araştırma Derneği Halk oyunları ekiplerinin sergilediği oyunlarla başlayan geceye, Belediye Başkan Yardımcısı Y.İzzettin Cengiz, Başbakanlık eski Müşavirlerinden Zeynel Abidin Akın, Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özbildirici, Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Alaattin Acun, Derme Sulama Birliği Başkanı Muharrem Çamurlu, Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Fahrettin Eserdi, belediye meclis üyeleri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Geceyi ışıl ışıl aydınlatan havai fişek gösterilerinin de yapıldığı Malatyalılar Gecesi’nde sahneye, Malatya’nın yetiştirmiş olduğu bir birinden değerli sanatçılar çıktı.

Sadi, Ayhan Günbey, Selahattin Yalçınkaya, Abdullah Bakış, İrfan Yılmaz, Barın ve Mehmet Balaban’dan oluşan Malatyalı sanatçılar koro ve solo halinde söyledikleri bir birinden güzel ezgilerle Fahri Kayahan Sahnesine gelen Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattılar.

Fahri Kayahan, Hakkı Çoşkun gibi büyük sanatçıların yad edildiği Malatyalılar Gecesi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Malatyalı sanatçılara gecenin anısına kayısı hediye edildi. Sanatçılara hediyelerini, Başbakanlık eski Müşavirlerinden Zeynel Abidin Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Y. İzzettin Cengiz, Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Alaattin Acun, Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Özbildirici, ASKF Başkanı Fahrettin Eserdi, Derme Sulama Birliği Başkanı Muharrem Çamurlu ile Belediye Basın – Yayın Müdürü Cemal Aslan verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız