SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Gelişen Bir Kent'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin İl Danışma Meclisi toplantısı için gelen Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, Belediye Başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Ak Parti Malatya İl Danışma Meclisi toplantısına katılmak üzere Malatya’ya gelen, Ak Parti Siirt Milletvekili Afif Demirkıran, İl Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte, Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Demirkıran, “Belediye Başkanımız çok güzel çalışmalar yapmış, daha da güzel çalışmalar yapacağından hiçbir tereddüdümüz yok. Hal binası iyi bir fiyatla satılmış, oraya ticaret merkezi yapılacak bu da Malatya için bir gelişimdir. Sümerpark çok güzel olmuş” dedi.

Kentsel Dönüşümü çok önemsediğini söyleyen Demirkıran “Kentsel Dönüşümler bütün şehirlerde yapılmalı. Malatya gelişen bir kent. Belediye Başkanımızın özverili çalışmalarından dolayı canı gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise Milletvekili Afif Demirkıran’ı Malatya’da ağırlıyor olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Başkan Akın, “Sayın Demirkıran’ın tecrübelerinden faydalanıyoruz. Sorunların tartışılmasında zaman zaman bir araya gelerek bilgi alış verişinde bulunuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın ziyaretin anısına, Siirt Milletvekili Afif Demirkıran’a kayısı, kayısı kristali ile Malatya Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız