SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Genel Merkezde ve Hükümette Güçlü"

0
Güncellendi - 2016-06-18 18:29:25
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarının yanı sıra ilçenin sorunları konuşuldu.

Çalık, beraberinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, AKP Battalgazi Kadın Kolları Başkanı Şule Kürün, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan, AKP Battalgazi Gençlik kolları Başkanı Burak Ergöç ve parti yönetimi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün mutlu bir gün. Ramazan ayında, rahmet ayında Malatya’nın şanslı bir ayı. Bir tarafta bakanımız, bir taraftan genel başkan yardımcımız. Bugün Genel Başkan Yardımcımız Öznur Çalık hanımefendiyi belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyoruz. Battalgazi Belediyemiz açısından önemli bir şans olarak görüyoruz. Aynı zamanda Malatya’mız ve ilçemiz içinde önemli bir şans faktörü olarak değerlendiriyoruz. Malatya’mız ve bizim açımızdan Genel Başkan Yardımcımız ve Bakanımızın olması Ankara’daki takip edeceğimiz iş ve işlemlerle ilgili rehberlikle ve referans noktasında hakikaten son süreçte gördüğüm kadarıyla gerçektende ırak olan işlerimiz yakın oluyor, zor olan işlerimiz kolay oluyor. Bu vesile ile Sayın Genel Başkan Yardımcımızı kutluyorum. Ben inanıyorum ki Malatya’mıza hep birlikte el birliğiyle güzel işlere imza atacağımızda eminim” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Battalgazi Belediyesi’nin güzel çalışmaları bulunduğunu belirterek, el birliği ile malatya’yı kalkındıracaklarını söyledi. Başkan Çakır, “Battalgazi Belediyemizi ziyaret ediyoruz. Bizler tüm ilçe belediyelerimizle birlikte büyükşehiri bir bütün şehre dönüştürmek ve kalkındırmak amacıyla, değerli çalışmalar yapılıyor. Sayın Genel Başkan Yardımcımız ve Bakanımızın, milletvekillerimizin desteği ilimizdeki hizmetler için çok önemli. Dolayısıyla hizmetlerin daha aktif ve hızlı gelmesi, yapılabilecek en önemli çalışmalar olarak görüyorum. Battalgazi Belediye’mizin de güzel çalışmaları, hizmetleri ve yatırımları var. Büyükşehrin yeni olması hasabiyle bir zaman kaybı yaşanmadı, bir yönetim boşluğu olmadığı gibi tam tersi hizmetler daha akıcı, kentin bir bütün olarak kalkınmasına yönelik 2 senelik zaman zarfında yapıldı. Buda geleceğe dair Malatya’nın büyükşehir ile birlikte daha hızlı yol alacağını, daha sağlıklı kentleşeceğini, daha hızlı büyüyeceğini, daha iyi hizmet alacağı, bununla kentin ekonomik büyümesine de yansıyacağı bir gerçek. Belediyelerimizle el ele vererek ekip ruhu içerisinde çalışma gayretleri içerisindeyiz. Başkanımızın çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Genel Başkan Yardımcımızda bugüne kadar bizim projeleri yakinen takip etmesi, görev aldıktan sonrada daha büyük katkılar sağlayacaktır. Bakanımızın olması büyük bir avantaj. Kenti hep birlikte sahiplenmek gerekiyor. Bunu da başardığımıza inanıyorum” diye konuştu.

İl Başkanı Hakan Kahtalı’da, Battalgazi ilçesinin sorunlarını istişare etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, “Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Bugün Genel Başkan Yardımcımızın Malatya'da olmasından dolayı, Büyükşehir Belediye başkanımızla birlikte büyük metropol belediyelerimizden biri olan Battalgazi Belediyemizi, Başkanımız Selahattin Gürkan'ı ziyaret ettik.Ve kendisi ile ilçemiz hakkında, yapılabilecek ve hızlandırılacak işlerin istişareleri hakkında sayın genel başkan yardımcımızın katkılarıyla bunları istişare etmek amacıyla buradayız. Ben şanslı bir il olduğumuzu ve şanslı bir il başkanı olduğumu düşünüyorum. Hem Bakanımız, hem Genel Başkan Yardımcımızla, tüm teşkilatımızla birlikte ilimize hizmet ediyoruz. Buna katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çalık ise, Malatya’nın hem parti genel merkezinde, hem de hükümetin kabinesinde güçlü olduğunu belirterek, “Battalgazi Belediye Başkanımızı ziyaret etmekten çok büyük memnuniyet duyuyorum. Allah nazarlardan saklasın çok güçlü ve çalışkan bir ekibimiz var. Battalgazi Belediye Başkanımız, hem meclis üyeleriyle, ilçe başkanımız ve gençlik kadın kolları teşkilatlarımızla uyum içerisindedir. İlçede olan bu ahenk ile de direk olarak yansıyor. Hem İl Başkanım, hem Büyükşiehir Belediye Başkanım ve milletvekili arkadaşlarımız bizler, sayın bakanımız dahil olmak üzere birbiriyle uyumlu ve ahenkli bir fotoğrafının olduğunu tüm Türkiye’ye yansıtıyoruz. Aslında yıllardır söylemiş olduğumuz ve özlemini duyduğumuz hadise bugün 64.ncü hükümet, 2. olağan üstü kongre sonrası bir değişimle birlikte Malatya’mızda bu birlik ve beraberliğin AK Parti’ye vermiş olduğu desteğin neticesini ve semeresini bu dönemde aldı diye düşünüyorum. Birliğimizin ve beraberliğimizin, birlikteliğimizin bize güç kattığını çok net ifade ediyoruz. Ve en önemli göstergesi de hem hükümet ayağımız, hem genel merkez ayağımızın çok güçlü olmasıyla bunu bir kez daha göstermiş durumundayız. Bu vesile ile bu birliğimize, beraberliğimize vesile olan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederken, İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya İlçe Başkanı Osman Güder’e ve bütün teşkilatımıza, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakıra ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Çalık, Malatya’nın yakaladığı sinerjiyi enerjiye dönüştürmesi gerektiğini belirterek, “Bu sinerjiyi enerjiye dönüştürüp, yatırıma dönüştürüp, hizmete dönüştürmemiz lazım. Battalgazi Belediye Başkanımız daha önce 30 bin nüfuslu bir ilçenin belediye başkanıydı, şimdi 300 bin nüfuslu bir ilçenin belediye başkanı. Ve göreve ilk geldiği günden bu yana hizmet vermek için çok büyük çaba sarf etti. Hem ilçe belediyemizin üstüne düşen asfalt, yol çalışmaları hakkında yapmış olduğu mücadele, yeni aldıkları araç gereçlerle oluşan parklar, asfalt plentiyle, DSİ alınanda yapılacak Battalgazi Belediye binası ile, muhtarlarla olan ilişkiler ve uyumlu çalışması, milletimize götürmüş olduğu hizmetin kalitesinin hissettirilmesi adına daha güzel çalışması ile, daha iyi hizmetlere imza atacak. Bu vesile ile Battalgazi Belediyemizin bölge olarak kazandıracağımız yatırımları da konuşacağız. Ben Başkanıma hizmetleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

çalık2

çalık1

çalık3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet (7 yıl önce)
    Verdiğim oya yazık yazık biz seni çok farklı sandık Selaatin ama inanki o eleştirdiğim Yeşilyurt'ta adamlar çağ atladı bizim Battalgazi gariban ilçe olmaya devam battalgazi ne hayır gordü ki büyük ilçe battalgazi de hayır gorsün çok yanıldık çok fotojenik başkan belirli gün ve haftalar başkanı görünen icraatı olmayan başkan.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Torje1905 (7 yıl önce)
    Ortada hizmet yok bise yok kalkmis birbirini övüyolar ya kardesim yaptiginiz bi hizmet warsa cikin gururla onlardan bahsedin olmadigini bildiginiz icin boyle sahnelerde iyi tiyatro yapiyosunuz incir cekirdegi kadar hakkim varsa uzerinizde haram olsn hepinize
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasevdalisi (7 yıl önce)
    Sayın başkan 300 bin nüfuslu bir ilçe nin hastanesi yok bence belediye binasından daha önemli siz dsi yeri i aldı iz ama daha hastane işi çözülmedi Malatya da başkanlar çiçekle çöp le uğraşıyorlar büyük yatırımlar yok cevre yolu olmayan tek şehir Malatya trafik sorunu büyük olan il malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla