SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Göç Alıp Küçülüyor!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:40
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Merkez Türkiye projesi ile hem Malatya hem de Türkiye'nin büyüyüp, gelişeceğini söyledi. Ağbaba, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçim kapsamında Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ile Malatya Emlakçılar Odası'nı ziyaret etti. 

Ağbaba, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan oda başkanı Ramazan Bozkurt, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, odanın sorunlarıyla yakından ilgilendiğini kaydetti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, meslek odalarını çok önemsediklerini dile getirerek, 4 yıl boyunca meslek odalarının meclisteki sesi olduğunu belirtti. Ağbaba, seçim bildirgesini meslek örgütleriyle görüşüp, istişare ederek hazırladıklarını ifade etti.

Vizyon belgesini toplumun geniş kesimlerinin temsilcileri ile mutabakat içerisinde hazırladıklarını kaydeden Ağbaba, "Seçim bildirgemizin bu kadar tartışılmasının ve kabul görmesinin en önemli sebebi, vizyon belgemizi ilgili insanların hazırlamasından dolayıdır. Odalar, hükümetle zaman zaman farklı düşündükleri noktada, hemen yetkileri ellerinden alınmaya çalışılıyor. Bunu geçtiğimiz dönemde gördük. Odalar, Türkiye'nin çıkarlarını korumak için var olmuşlardır. Biz buna her zaman saygı göstereceğiz. CHP iktidarında odaların güçlenmesi ve daha etkili olabilmesi için yetkilerinin artırılmasını sağlayacağız" dedi.

TEMEL AMACIMIZ HEM MALATYA’NIN HEM TÜRKİYE’NİN KALKINMASI 

Veli Ağbaba, daha sonra Malatya Emlakçılar Odasını ziyaret etti. Oda başkanı Ali Özgül, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'ya başarılar dileyerek, genel seçimin gerek Türkiye gerekse de Malatya'ya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Ağbaba ise, Malatya Emlakçılar Odası'nın herkesi direk ilgilendiren bir oda olduğunu kaydetti. Göç alıp, büyümeyen tek ilin Malatya olduğunu ifade eden Ağbaba, "İstanbul göç alıyor büyüyor. Berlin ve Barcelona göç alıyor büyüyor ama göç alıp küçülen illerden birisi Malatya. Tabi bu bütün sektörlere yansıyor. Açıkladığımız seçim bildirmemiz, vizyon belgemiz, Türkiye'nin ekonomik olarak rahatlamasını ve büyümesini amaçlıyor. Temel amaç;hem Türkiye hem de Malatya'nın kalkınma yakalaması, refahın adaletli paylaşımı. Bununla ilgili önemli projelerimiz var. Bununla ilgili en önemli projemiz ise, Merkez Türkiye projesidir. Bu proje Malatya'ya göz kırpıyor. İnşallah iktidar oluruz ve bu proje ile hem Malatya hem de Türkiye gelişir" diye konuştu.

PORGALI'NIN ÇALIŞMALARI..

CHP 2. sıra adayı Hulisi Porgalı'nın çalışmalarına ilişkin basın bülteni de şöyle:

"7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala durmaksızın ziyaretlerini sürdüren CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, ilçe ve esnaf ziyaretleri ile mahalle toplantılarını ihmal etmiyor. 

Yoğun seçim ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yazıhan ilçesi Bahçelievler mahallesine giden Porgalı, hasta çocuğu için iktidar partisinden yardım isteyen ancak gereken ilginin gösterilmemesi sonucu hayatını kaybeden acılı baba ile sohbet etti. 

 Kızına yardım istemek amacıyla çaldığı kapıların hiçbirinin açılmadığını ifade eden adam genç yaşta kızını kaybetmenin acısını CHP Malatya Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı’yla paylaştı. 

Yazıhan ilçesi Bahçelievler mahallesinin ardından Kışla Caddesi esnafını ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı esnaflar sıcak diyaloglar gerçekleştirdi. Destek istedi. 

CHP Malatya Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı Kışla Caddesi ziyaretinin ardından afet evlerde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. 

Malatya’nın birleştirici gücü CHP Malatya Milletvekili Adayı Hulisi Porgalı, “ Onlar sadece seçimden seçime gelip sizleri soruyorlar. İktidar partisinin beş milletvekili var ama sizin haklarınızı sadece cesur yürek Veli Ağbaba savundu. Artık tek cesur yürek yetmiyor. İkinci, üçüncü, dördüncü cesur yürekler gerekli. Bunun için dört elle, var gücümüzle çalışıyoruz” sözlerini kaydetti. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız