SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Gözardı Edilmiş'

A- A+ PAYLAŞ

MHP adayları seçim çalışmalarını il merkezinde sürdürüyorlar.

Çalışmalarla ilgili olarak MHP'nin basın bülteni şöyle:

"MHP Malatya Milletvekili Adayı Prof. Hasan Tunç seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Milletvekili adayı Yaşar Özer’le birlikte Akpınar’dan gezilerine başlayan Prof.Dr. Hasan Tunç girdiği her dükkanda esnafın sevgiyle karşılandı. Tek tek esnafı dolaşan MHP’li adaylara teveccühün fazla olduğu gezilerde MHP iktidarında Malatya’nın daha kalkınacağı vurgusu yapıldı.

Nasuhi caddesindeki esnafları da gezen MHP Milletvekili adayları daha sonra Çelikhanlılar sosyal yerdımlaşma ve dayanışma derneğini ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Abdurrahman Gündoğar, 12 haziranda gerçekleşecek genel seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını temennisinde bulunarak MHP’li adaylara başarılar diledi.

Ziyarette söz alan MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç, kendilerini kabulünden dolayı dernek yöneticilerine teşekkür ederken, Milliyetçi hareket partisi olarak Malatyalıların hizmetinde olma arzusu ile yola çıktıklarını söyledi. Tunç, Malatya’nın hizmetinde olmaktan büyük bir mutluluk duyacağız dedi.

MHP Milletvekili adayları Prof. Dr. Hasan Tunç ve Yaşar Özer daha sonra Doğanşehirliler derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Dilaver Gür, kendilerinin dernek olarak hiçbir siyasi partinin ne önünde ne arkasında olduklarını ancak hepsinin yanında olduklarını söyledi. Siyasilere büyük görev düştüğünü belirten Gür, derneklerin sadece seçim zamanında hatırlanmamasını ve her zaman Malatya’nın sorunlarının çözümü noktasında ortak hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Gür 12 haziran seçimlerinde MHP’ya başarılar diledi.

MHP Milletvekili adayı Prof. Dr. Hasan Tunç ise yaptığı konuşmada Malatya’da gerek sivil toplum örgütleri, gerekse de vatandaşlarla yaptıkları görüşmelerde Malatyalının siyasetçiler tarafından göz ardı edildiğini gördüklerini belirterek şunları söyledi;

“Burada sizin yanınızda söz veriyoruz biz böyle bir davranış modeline girmeyeceğiz. Geldiğimiz yeri de biliriz bulunduğumuz yeri de çok iyi biliriz. Sizlerin dua ve destekleri ile o vekaleti alırsak sizinle omuz omuza her sorununuzda yanınızda olacağınıza söz veriyoruz.Milliyetçi hareket ortaya koyduğu seçim beyannamesindeki projelerle önce Malatya’nın sonra tüm Türkiye’nin yoksulluğuna çaresizliğine her yönüyle son verecek bir siyasi parti olduğunu da bu vesileyle ifade etmekten gurur duyuyorum” dedi.

MHP’li adaylar daha sonra dernek binasında bulunan lokelde Doğanşehirlilerle sohbet ettiler."

ARŞİV FOTO: Prof.Dr. Tunç'a, MHP'ye katıldığı gün genel başkan Devlet Bahçeli tarafından parti rozeti takılırken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız