SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Grubunun 1'incisi Sezonun Üçüncüsü

0
Güncellendi - 2018-04-23 21:55:10
Malatya Grubunun 1'incisi Sezonun Üçüncüsü
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde şampiyon Kocaeli Bayan Futbol Kulübü oldu. Malatya Grubunu lider tamamlayan Aksaray Hasandağı Spor Kadınlar 3. Ligi üçüncü sırada tamamladı.

Kadınlar 3. Ligi play-off final grubu müsabakaları 21-22 Nisan tarihlerinde Ankara Gölbaşı Sentetik Sahası'nda oynandı.

  21 Nisan tarihinde oynanan günün ilk karşılaşmasında 7 Eylül Gençlik Spor, Aksaray Hasandağı Spor'u 3-2 mağlup etti. Günün 2. yarı final karşılaşmasında Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, rakibi Dicle Aslan Spor karşısında 5-1 galip gelerek 2. finalist  oldu. 22 Nisan tarihinde oynanan 3.'lük karşılaşmasında Aksaray Hasandağı Spor ile Dicle Aslan Spor karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma dakikaları 2-2 berabere biten karşılaşmada penaltılarda rakibine 6-5 üstünlük sağlayan Aksaray Hasandağı Spor Kadınlar 3. Ligi üçüncüsü oldu.

  22 Nisan tarihinde oynanan final müsabakasında ise Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, rakibi 7 Eylül Gençlik Spor'a 6-1 üstünlük sağladı ve Kadınlar 3. Ligi'nde şampiyon oldu. Bu sonuçlar sonrasında sıralama şu şekilde oluştu:

Kadınlar 3. Lig Play-Off Final Grubu

Şampiyon Kocaeli Bayan Futbol Kulübü

İkinci 7 Eylül Gençlik Spor

Üçüncü Aksaray Hasandağı Spor

Dördüncü Dicle Aslan Spor

  Bu dört takım önümüzdeki sezon Kadınlar 2.Ligi'nde mücadele etme hakkını elde etti. 2018-2019 sezonunda  Kadınlar 2. Ligi'nde yer almaya hak kazanan kulüplere kupa ve madalyaları müsabakalar sonrası düzenlenen kupa töreninde takdim edildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız