SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Güçlü Kalemlerini Arıyor'

0
Güncellendi - 2016-02-24 01:04:27
'Malatya Güçlü Kalemlerini Arıyor'
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya'da ödüllü şiir yazma yarışması..

Kent Konseyi Şairler ve Yazarlar Çalışma Grubu tarafından genç ve yetenekli şairleri keşfetmek ve bunları bir araya getirmek amacıyla lise düzeyindeki öğrencilere yönelik “Şiir Yazma Yarışması”  yapılacak.

Kent Konseyi Genel Sekreterliğinden verilen bilgiye göre gençlerin edebiyata olan hassasiyetlerini teşvik etmek ve bu konuda yetenekli olan gençleri toplumla tanıştırmak amacıyla “Malatya Güçlü Kalemlerini Arıyor” başlığı ile şiir yazma yarışması düzenlendiği çıklandı. Yarışmaya dahil olan eserlerden jüri değerlendirmesi sonucu belirlenen ilk 44 eserin kitaplaştırılacağı belirtildi.

ÖDÜLLER VE KOŞULLAR..

Sadece lise (9.10.11.12.) sınıf öğrencilerinin katılacağı yarışmanın başvuruları 15 Mart tarihine kadar Kent Konseyi Genel Sekreterliğine şahsen yapılabilecek.

Alanında uzman jüri üyesinin yapacağı değerlendirme neticesinde yarışmada dereceye girenler altın ile ödüllendirilecek.

Dereceler ve Ödüller

Birinciye: Tam Altın

İkinciye: Yarım Altın

Üçüncüye: Çeyrek Altın

Dördüncüye: Mansiyon

Beşinciye: Mansiyon

Yarışma Koşulları

-          Öğrenciler istedikleri herhangi bir konu hakkında şiir yazabilirler, yazılacak şiirlerde konu sınırlandırması bulunmamaktadır.

-          Şiirlerin yazımı iki (2) sayfayı geçmeyecektir

 

-          Eserler bilgisayar çıktısı olarak ve CD’ye aktarılmış bir şekilde teslim edilecektir.

-          Kâğıtların arka yüzü kullanılmayacaktır.

-          Değerlendirmede yazım kuralları ve imla dikkate alınacaktır.

-          Her öğrenci en fazla bir şiirle yarışmaya katılabilecektir.

-          Yarışmaya katılacak eserlerde öğrencilerin adı, soyadı, imza vb. işaretleri yer almayacaktır. Eserin sonunda rumuz ismi eklenecektir.

-          Yarışmaya katılan eserlerin her türlü yayın hakları Malatya Kent Konseyi'ne aittir.

-          Yarışmaya katılım ücretsizdir.

Yeni Malatya Gazetesi- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız