SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Gücü Hazırlık Maçını Farklı Kazandı

0
Güncellendi - 2017-08-23 20:07:49
Malatya Gücü Hazırlık Maçını Farklı Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig’de Malatya’yı temsil edecek 1932 Malatyagücü yeni sezon çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçını Yeni Malatyaspor U21 takımıyla oynadı. Genç rakibini Engin Yıldız, Engin Bilici(2), Eray Baba ve Yasin’in golleriyle 5-0 mağlup eden kırmızı-beyazlılar hazır bir görüntü verdi.

1932 Malatyagücü ve Yeni Malatyaspor U21 takımı hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeşiltepe’de oynanan özel maçta gülen taraf BAL temsilcisi 1932 Malatyagücü oldu. Yeni Malatyaspor alt yapısı denemeye gelen oyuncular ve takımdaki diğer yedeklerle karşılaşmaya çıkarken, 1932 Malatyagücü ise kadrosundaki tüm isimlere şans verdi.

“Oyuncuların çalışma hırsından ve temposundan memnunuz”

Yeni Malatyaspor U21 takımını, Engin Yıldız, Engin Bilici (2) Eray Baba ve Yasin’in golleriyle 5 - 0 mağlup eden Malatyagücü hazır bir görüntü verdi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında daha fazla hazırlık maçı oynayacaklarını açıklayan 1932 Malatyagücü Antrenörü Murat Kurt, “Uzun bir dönemden beri hazırlıklarımızı sürdürüyorduk. Tabi oyuncuların çalışma hırsından ve temposundan memnunuz. Ancak bu tür maçlar eksiklerin ortaya çıkması açısından çok daha verimli olabiliyor. Tüm oyuncularımızı sahada görmek istedik. Güzel centilmen bir maç oldu. Yeni Malatayspor alt yapımıza da teşekkür ediyoruz. Skora aldanmadan çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız