SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Gücü'nde 2 Transfer

0
Güncellendi - 2017-07-20 17:50:52
Malatya Gücü'nde 2 Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’yı Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) temsil edecek olan Malatya Gücü Futbol Kulübü’nde transfer çalışmaları başladı.

BAL Ligi’nde devam etmeme kararı alan İnönü Üniversitesispor’u devralan Malatya Gücü Futbol Kulübü, protokol işlemlerini tamamladıktan sonra transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik sorumlu Murat Kurt ve yardımcılarıyla devam etme kararı alan kırmızı beyazlı kulüp, daha önceden görüştüğü futbolcularla anlaşma imzalamaya başladı.

BAL Ligi’nde iddialı olan ve Malatya’ya ikinci profesyonel kulübü kazandırmak isteyen Malatya Gücü Futbol Kulübü, Malatya Yeşilyurt Belediyespor’dan defans oyuncusu Oğuzhan Akar ile Malatyaspor’un eski futbolcularından Ali Şimşek ile anlaştı.

Malatya Gücü Futbol Kulübü’nün sportif direktörü ve futbol şube sorumlusu Aziz Yiğit, devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından transfer çalışmalarına yoğunlaştıklarını kaydetti.

BAL Ligi’nde Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getiren Yiğit, “Federasyona katılım payını yatırmıştık. Protokol işlemlerinin ardından birkaç eksik evrakı da tamamladık. Bundan sonraki süreçte transfer çalışmalarını yoğunlaştıracağız. Amacımız Malatya’yı BAL Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmek. Bu noktada iyi bir kadro kurmak istiyoruz” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Yolun sonu şampiyonluk olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabri Tezel (6 yıl önce)
    Yolun sonu şampiyonluk olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Dündar (6 yıl önce)
    Başarılar diliyorum şimdiden başkanım. Malatya amatör takımlarının bu sene işi çok zor. Çünkü malatya hakemliği aldığım bilgiye göre çok aşağı seviyelere düşürülmüş. Hakemlerin hepsi mutsuz ve hepsine haksızlık yapılmış . Bu sene maçlarda çok büyük sıkıntılar çıkacak bakın görün. Adaleti dağıtacak insanlar objektif kararlar verebilecek ruhsal durumda değiller . hakem camiasını içine düştüğü bu durumdan kurtarmanın tek yolu ömer karaca ve ekibinin istifa etmesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Aziz hocam, ALLAH yardımcınız olsun, İnşallah başarılı olursunuz ve Malatyamıza ikinci bir Profosyonel takımımız olur,Başarılar dilerim .
    0
    0
    Yanıtla