SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Günleri Başlıyor...

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:43:10
Malatya Günleri Başlıyor...
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’da 3. Malatya Günleri etkinliğinin 28 Kasım ile 1 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılacağı bildirildi.

Malatya'nın tarihi, coğrafi, kültürel ve ekonomik değerlerinin tüm yönleriyle ulusal ve uluslararası alanda tanıtılmasını sağlamak amacıyla yapılacak Ankara’da 3. Malatya Günleri etkinliği 28 Kasım ile 1 Aralık 2013 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

Malatya Valiliği ile Malatya Belediyesi’nin koordinatörlüğünde yapılacak olan etkinliği Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. organize edecek. Tanıtım günlerinde Malatya’nın, folklorik, sanat, kültürel, ekonomik gelişmeleri ve ürünleri tanıtılacak. Malatya tanıtım Günleri etkinliğine 48 kurum, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve firmalar katılacak. Bin 500 metre karelik alanda yapılacak olan Tanıtım Günleri’nde ayrıca Şerbet ikramı yapılacak.

Atatürk Kültür Merkezi’nin ön kısmına Malatya’nın yöresel yemeklerinin tanıtıldığı ayrı bir çadır kurulacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız