SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Günleri Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:46:54
Malatya Günleri Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi’nin yanı sıra Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası ve Kayısı Araştırma Geliştirme ve Tanıtma Vakfı işbirliğiyle organize edilen Malatya Günleri etkinliği, 28 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında İstanbul Feshane’de düzenlenecek. 
 
İstanbul’daki Malatyalı Sivil Toplum Örgütlerinin de katkı sunacağı etkinliğin bu yıl 2’ncisi gerçekleştiriliyor. Eyüp’te Haliç’in kenarında bulunan tarihi Feshane’deki etkinliğin ilgi görmesi beklenirken, kamu kurum ve kuruluşları tarafından etkinlik hazırlıkları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.
 
Malatya’nın kültürel, tarihsel ve yöresel değerleri ve ürünlerinin yanı sıra, sahip olduğu tarih, kültür ve turizm potansiyelinin tanıtılacağı Malatya Günleri etkinliğinde; Malatya’nın zengin ve sağlıklı mutfak kültürü de İstanbul’da 6 gün boyunca ziyaretçilere sunulacak.
 
Malatya Belediyesi tarafından, İstanbul’da düzenlenecek Malatya Günleri tanıtım etkinliğinde Malatya’nın ve belediye hizmetlerinin etkin bir şekilde tanıtılması için yoğun hazırlıklar yapıldığı bildirildi.
 
Konuyla ilgili verilen bilgilere göre, Malatya Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş. tarafından hazırlanan Malatya Belediyesi standının özel olarak dizayn edildiği kaydedildi. Malatya Belediyesi hizmet binası maketi şeklinde hazırlanan stantta, Malatya Belediyesi tarafından yapılan yatırım ve hizmetlerin afişli tanıtımı, Malatya Günleri için özel hazırlanan ‘Değişen Malatya’ dergisi, tanıtım CD’si, resimlerle tanıtım kataloğu gibi materyallerin sergileneceği belirtildi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın bizzat katılacağı Malatya Günleri etkinliğine gelen ziyaretçilere, Malatya ve Malatya Belediyesi’nin layıkıyla etkin bir şekilde tanıtılması için organizasyona özel önem verildiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız