SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Günleri Düzenlenecek

A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da 7-10 Ekim tarihleri arasında Malatya Günleri düzenleneceği bildirildi.

Vali Ulvi Saran, Valilik Salonu'nda yaptığı basın açıklamasında Malatya Günleri hakkında bilgi aktardı.
Malatya Günleri düzenlemekteki amaçlarının şehrin fark edilen özelliklerini ön plana çıkarmak olduğuna dikkat çeken Vali Saran, "Malatya yaşanabilirlik açısından 41.sırada iken 28.sıraya yükseldi. Hedefimiz, bunu daha yüksek sıralara taşımaktır" ifadelerini kullandı.
Vali Saran, "7-10 Ekim 2010 tarihleri arasında, Valiliğimiz sorumluluğunda, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde "Malatya Günleri" düzenlenecektir. Bu proje ile İlimizin tarihi, coğrafi, kültürel ve ekonomik değerlerinin ulusal ve uluslararası alanda tüm yönleriyle tanıtımının sağlanması amaçlanmaktadır.

Tanıtım organizasyonları ve buralarda gerçekleştirilen aktiviteler öncelikli olarak haber niteliği taşımakta ve medya kuruluşlarının ilgisini çekmektedir. Bu sayede çok sayıda basın-yayın kuruluşu etkinlikler süresince dikkatini etkinlik alanında yoğunlaştırmakta ve yayınlarında tanıtım günleri ile ilgili haberlere yer vermektedirler. Katılımcı firmalar, standlarında başarılı gösterimler, ilgi çekici tanıtım aktiviteleri gerçekleştirdikleri taktirde medyada haber olarak yer alma ve bu şekilde de tanıtım yapma fırsatına sahip olmaktadır. Tarihi, turistik ve ekonomik değerler iyi bir şekilde sergilendiği takdirde bu tür etkinliklerden, çok kısa sürede, çok yönlü bir geri dönüşüm sağlanmaktadır" şeklinde konuştu.

"Bölgesinde önemli bir kültür, finans ve ticaret merkezi olan Malatya, bu özelliklerini her gün biraz daha geliştirmektedir. "Malatya Günleri" ile Malatya içinde ve dışında faaliyette bulunan işadamlarımızın sahip olduğu önemli marka ve ticari ürünler ile tarihi, coğrafi ve kültürel değerlerimizin çok geniş bir katılımcı kitlesine ulaştırılması hedeflenmektedir" diyen Vali Saran, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Atatürk Kültür Merkezi alanında 5 bin metrekarelik kapalı alana sahip röder çadır içerisine kurulacak olan stantlarda yer alacak çeşitli sektörlerden firmalarımız hem ürünlerinin satış ve tanıtımını yapacak hem de ilimizin çok yönlü olarak ulusal ve uluslararası düzeyde bilinmesine katkı sağlayacaklardır. Dört gün sürecek olan tanıtım günlerinde her akşam farklı bir sanatsal etkinliğe (konser, halk oyunları gösterisi, yöresel oyunlar vb.) yer verilecek, ilimiz değerlerinin tanıtımına yönelik konferans
ve seminerler düzenlenecektir. Etkinliklere Ankara protokolünün yanı sıra büyükelçilik ve konsolosluklar da davet edilecektir.

Valiliğimizin çatısı altında tüm kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarımızın katılımıyla oluşturulmuş olan bu organizasyona tüm halkımızın destek ve katkılarını bekliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız