SON DAKİKA
SON DEPREMLER

‘Malatya Günleri’ Hazırlıkları

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:51:03
‘Malatya Günleri’ Hazırlıkları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Kuluncak ilçesinde ‘Malatya Günleri’ ile ilgili toplantı yapıldı.

Kuluncak Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya; Kuluncak ilçe Kaymakamı Hasan Gündoğu, Belediye Başkanı Ramazan Nacar, Sofular Beldesi Belediye Başkanı Kamil Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Kılıç, CHP İl Genel Meclisi Üyesi Zilfikar Yıldırım, tüm daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, ilçede aktif durumda olan maden şirketleri, HES firması yetkilileri ile esnaf katıldı.

Toplantıda; hem tanışma fırsatı hem de Kuluncak ilçesinin sosyal, ekonomik, kültürel eğitim gibi konuları hakkında bilgilendirme ve ileriye yönelik neler yapılabilir soruları ile ‘Malatya Günleri’ müzakere edildi.

Malatya Günleri’nin 28 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında Ankara Kültür Merkezi’nde düzenleneceğini hatırlatan İlçe Kaymakamı Hasan Gündoğu, Kuluncak’ın tanıtımının yapılması için kaymakamlık, vatandaş, esnaf ve ilçedeki işletme sahibi firmalarında stant kiralama, tanıtımla ilgili sergilenecek eşya ve gıda maddelerinin temini, kültürel faaliyet gibi giderlerin karşılanması için destek sağlamalarını kaymakamlığın da katkılarıyla bu işlerin yürütülmesini söyledi.

İşin organize edilmesi için de Kızılhisar Köy Muhtarı Şeyhamit Akbulut, İstiklal Mahallesi Muhtarı Tuncer Kablan, esnaf Yüksel Akbulut, Şehit Ümit Akbulut İlkokulu Müdürü İsmet Zengin komitede görevlendirdi.

Burada ilçenin tanıtımında kullanılacak eşya, gıda maddeleri, yemek kültürü, madenleri, cevizi, elması kayısısı maddelerin temini sağladı.

Organizasyona, Malatya genel ilçeler, İnönü üniversitesi, esnaf ve vatandaş ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarının sivil toplum örgütlerinin iştirak edecekleri belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız