SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Günleri' İçin Protokol

A- A+ PAYLAŞ

ODTܒlü Malatyalılar Derneği, Malatya'yı tanıtıp, ekonomik ve sosyal gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla projeler üretecek ve uygulayacak.

Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısına, ODTܒlü Malatyalılar Derneği Başkanı Ali Çelik, Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek, Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) Genel Sekreteri Ahmet Turan Koçer, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Kılıç katıldı.

Basın açıklamasını okuyan ODTܒlü Malatyalılar Derneği Başkanı Ali Çelik, "Malatya’nın tanıtımı, kentin yaşam seviyesinin iyileştirilmesi, ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunulması amacını paylaşmış olan derneğimiz, Ekim 2008'de Ankara'da ve Mayıs 2009'da İstanbul'da düzenlenecek olan Malatya Günleri adlı fuar etkinliklerinde işbirliği yapmaya karar vermiştir. Bu çerçevede 19 Temmuz 2008 tarihinde işbirliği protokolü imzalamışlardır” şeklinde konuştu.

'Malatya Günleri' adı altında Ankara'da ve İstanbul'da düzenlenecek olan fuar organizasyonları ile ilgili amaçlarının, Malatya birlikteliğini sağlamak olduğuna dikkat çeken Çelik, "Bu anlamda hedefimiz, Malatya il ve ilçe resmi kurumlarıyla, Malatyalı Sivil Toplum Örgütleri'yle ortak çalışmalarda bulunmaktır. Bugün burada 'Malatya Günleri' fuar etkinliklerinin resmi çatısının oluşturulması yönünde ilk adım atılmıştır. Bundan sonraki süreçte, bugün ismini sayamadığımız tüm Malatyalı resmi ve sivil kuruluşlar ile iletişim içerisinde olacağız. Malatya Günleri etkinliklerine paralel olarak, Malatya’nın tarımsal potansiyelini de göz önüne alan derneğimiz, ilimize bir AgroPark (Tarımsal Teknoloji Geliştirme Bölgesi) kurulması konusunda da ciddi çalışmalar yürütmektedir. İzleyen dönemde bu konuyla ilgili çalışma ve projelerimizin duyuruları yapılacaktır” dedi.

MEV Ankara Şube Başkanı Ekrem Dernek, MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan Koçer, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Kılıç ise, kısa konuşmalarında, sözü edilen dernekle işbirliğinin önemini anlattılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız