SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Güzel Bir Yerde.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:15:57
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partililer, İl Sağlık Müdürü Nail Umay’ı makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette konuşan Nail Umay, “AK Parti’nin katkılarıyla ciddi sağlık hizmetleri sunulmuş durumdadır. Bizlerde bundan sonra görevimiz gereği Malatya’nın daha iyi daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.
 
Partinin İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Müdürümüzün yoğun mesailerinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunamadık. Bunu telafi etmek amacı ile bugün buradayız. Sağlık hizmetleri noktasında Malatya Türkiye’de bulunduğu konum itibari ile güzel yerde. Bizler istiyoruz ki daha da güzel yere gitsin. Hükümetimizin ortaya koymuş olduğu vizyonunun yansımasının Malatya’da da görülmesini istiyoruz. Bu anlamda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
 
Suriye tarafından düşürülen keşif uçağında bulunan pilotların naaşlarının bulunmasıyla ilgili de konuşan Tüfenkçi, “Malatya’dan kalkan keşif uçağımızın Suriye tarafından düşürülmesi ile Malatya’da görev yapan ve iki pilotumuza da Rabbim rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız