SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Halkı Galip Gelecek'

A- A+ PAYLAŞ

SP Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi; Kırçuval, Çukurdere, Sancaktar, Başharık Mahalleleri ile Hasanbey bölgesinde vatandaşlarla biraraya geldi.

Çerçi'nin seçim çalışmalarına ilişkin olarak partisince yayınlanan bülten şöyle:

"Saadet Partisi Malatya Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Recai Kutan, Eski Milletvekili Yaşar Canbay, Alternatif Parti İl Başkanı A.Ece Budan, Merkez İlçe Başkanı Celal Özkılıç, Genç Parti İl Başkanı Mahmut Çiftehan, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Acar. İl Müfettişi Mustafa Özhüsrev ve Meclis Üyeleriyle Birlikte Hasanbey, Çukurdere, Kırçuval, Sancaktar Başharık, Mahallerinde Mahalle Sakinlerle bir araya geldiler.

Çerçi’nin toplantıları artık miting havasında çok kalabalık olması dikkatlerden kaçmıyor. Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk, mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmasında sandığa sayılı günler kaldığını belirterek “ Kıymetli hemşerilerim 29 Marta sayılı günler kalırken siz kıymetli hemşerilerimiz sandık başına gideceksiniz. Malatya’yı yönetecek bir belediye başkanı seçeceksiniz. Seçeceğiniz belediye başkanı dürüst ve daha önce Malatya’mıza hizmet eden biri olmalı. Sayın Mehmet Yaşar Çerçi’yi seçeceğinizden kuşkumuz yok. Gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh bunun kanıtı. Sayın çerçi geçmiş dönemde sizlere 5 yılda 15 yıla denk hizmeti gerçekleştiren biri. Kalfalık bitti, ustalık zamanı geldi.

İşte bazılar bir dayatmayla sizin önünüze bir ismi koyarak neymiş bizim dediğimiz olacaktır. Halkımız da getirdiğimiz adayı seçeceksiniz diyorlar. Bizim halkımız kime oy kullanacaklarına şimdiden kararını vermiş vaziyette. Allahın izniyle ve hemşerilerimizin desteğiyle tabi ki sandık da Sayın Çerçi, Çıkacaktır.” Dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Yaşar Çerçi, halka hitaben yaptığı konuşmasında “29 Marta sayılı günler kalırken ne hikmetse rakibimiz olan arkadaş ve onun yanında bir gurup kişiler tarafından bizlere çamur atmaya devam etmektedirler.

Bırakın değerli Malatyalı hemşerilerim bunlar çamur atmaya devam etsinler. Allahın izniyle 29 Martta siz kıymetli hemşerilerimiz sandıkta bunlara cevabını vereceğinizden eminim.

Kıymetli hemşerilerim biz onlar gibi dayatmayla aday olmadık. Halkımızın isteğiyle aday olduk. Bunu halkımızda biliyor, seçmenimizde biliyor. Bırakın onlar bizlere çamur atsınlar. Bizim anlımız açıktır. Halkımız bizleri, de biliyor onları, da biliyor. Çamur atmalarının nedeni de seçimi kaybetme korkuları. Bazılarının etekleri tutuşmaya başlamış.

Biz diyoruz hodri meydan gelin Malatya’mızın sorunlarını bir platformda tartışalım dedik. Ne hikmetse buna bile cesaretleri olmadı. Halkımız Malatya’yı 5 yıl yönetecek bir belediye başkanı istiyor. Vekillerin dayatmayla gösterdiği adayı halkımız istemiyor.

Kıymetli hemşerileri bakın bu 5 vekiller kendiişlerini bırakmışlar Malatya’ya gelmişler her gün her biri bir Televizyon programına çıkarak ona buna çamur atarak dayatmayla bir belediye başkanı seçmeye çalışıyorlar.

Değerli Malatya halkı bu vekiller Malatya’mızdaki Televizyonlara dağılarak her gün sırayla bir Televizyona çıkarak halkımızın gözünün içine bakarak yalan dolan laflarla halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Halkımız her şeyin farkında sizlerin nasıl konuştuklarınızı biliyorlar ey milletvekilleri. sizler boşuna kendinizi yormayınız. Biz hizmet için yola çıktık ve Malatyalı hemşerilerimize hizmet edeceğiz.

Bakın bu vekiller çıkmışlar ortaya kendi belediye başkanlarını bile kötülüyorlar. Kötülerken ise neymiş çevre ve kenar semtlere hizmet gelmemiş. Biz dayatmayla getirdiğimiz adayımızla sizlere hizmet edeceğiz diyorlar. Peki, sizler kimi kandırıyorsunuz? Sizler kendi belediye başkanınızı nasıl kötülersiniz. Sizler şimdiye kadar nerdeydiniz ki bu gün ortaya çıkarak Malatya’mıza hizmet eden Sayın Cemal Akın beyi kötülüyorsunuz?

Sizler bu halinizle Malatya’mıza nasıl hizmet edeceksiniz. Sizler gidin Ankara’da Malatya’mıza nasıl hizmet getireceğinize bakın. Malatyalı hemşerilerimiz sizlerin ne dediklerin iyi biliyorlar.

Kıymetli hemşerilerimiz bakın bu 5 vekil Malatyaspor’umuza da sahip çıkamadılar. Çıksalardı Malatyaspor’umuz bu durumda olmazdı. Biz bırakırken Malatyaspor’u böylemi teslim ettik. Şu anda ne duruma düştüğüne bakın. Hani sizler Malatya’yı ve Malatyaspor’u çok seviyordunuz? Sizin sevmeniz bu mu? İşe bakın ki Malatyaspor’umuz kümeye doğru gidiyor hala sizin umurunuzda değil. Sizler ancak haksız yere birilerine çamur atasınız. Halkımız sizlere 29 Martta cevabınızı vereceklerdir.

29 Mart sabahı tüm hemşerilerimizi sandığa gitmelerini istiyoruz. Malatya’mıza yönetilen değil yöneten başkan seçmeleri için mutlaka oylarını kullansınlar. 28 Marta hükümet meydanında Saadet Partisi Genel Başkanımız Sayın Porf. Dr. Numan Kurtulmuş Beyin katılacağı mitinge tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Hep birlikte Malatyamızı yöneteceğiz. Seçimlerde bizimle Malatya halkı galip gelecek “ dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız