SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Halkını Asla Ama Asla Unutamayacağım"

0
Güncellendi - 2017-06-29 18:16:17
A- A+ PAYLAŞ

Valiler Kararnamesi ile Merkez Valiliği görevine alınan Mustafa Toprak, bir veda mesajı yayınladı ve "Kalbimde Malatya insanının müstesna bir yeri olduğunu ve bu muhabbetimi her zaman taze tutacağımı bütün Malatyalıların bilmesini istiyorum."dedi.

29 Haziran Perşembe günü saat 15.00'de Valilik önünde uğurlanacak olan Vali Toprak'ın dün akşam yayınladığı veda mesajı şöyle:

"13.06.2017 Tarih ve 2017/10458 Sayılı Kararname ile Merkez Valiliğine atanmam nedeniyle bir yıldır büyük bir onur duyarak hizmet etmekte olduğum Malatya’dan ayrılıyorum.

İfade etmek isterim ki görev yaptığım süre zarfında, Devletimizin Valisi ve Milletimizin hizmetkârı olarak temel gayem Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin sağlamış olduğu imkânlar çerçevesinde hiçbir ayrım gözetmeksizin, istisnasız herkese eşit mesafede bulunarak muhterem Malatya halkımızın huzur, refah ve mutluluğunu, kamu düzeni ve güvenliğini muhafaza etmek, etkin ve verimli bir hizmet anlayışıyla ilimizin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişmesini sağlamak için en üst seviyede çalışmak olmuştur.

“Devlet, Millet İçin Vardır” anlayışını düstur edinerek bütün mesai arkadaşlarım, Malatya’nın dinamikleri ve yerel yönetimlerimizle birlikte gece gündüz demeden uyum içerisinde çalıştık, birikim ve tecrübelerimizi paylaştık, adalet, şeffaflık, saygınlık ve güvenilirlik gibi erdemler çerçevesinde devletimizin gülen yüzü ve şefkat eliyle herkesi, istisnasız her kesimi kucaklama, taleplerini karşılama, sorunlarını çözme gayreti içinde olduk.

Bizler için ne saadettir ki Battal Gazi Diyarı Malatya’mızın vefalı ve son derece kıymetli insanlarını daima devletinin bekasına, milletinin birlik ve beraberliğine katkı sağlama azim ve kararlılığı içerisinde olarak yanımızda gördük.

Bu kadirşinaslıkları nedeniyle muhterem halkımıza kalbî muhabbetlerimi ve şükranlarımı sunuyor, kalbimde Malatya insanının müstesna bir yeri olduğunu ve bu muhabbetimi her zaman taze tutacağımı bütün Malatyalıların bilmesini istiyorum.

Biliyor, inanıyor ve asla şüphe duymuyorum ki siyaset, bürokrasi, ekonomi, kültür ve sanat alanlarında ülkemize birbirinden kıymetli isimler kazandıran Malatya’mız aynı zarafet, nezaket ve samimiyete sahip daha nice simalar yetiştirecek ve binlerce yıllık birikimlerini Aziz Türk Milleti’nin hizmetine sunacaktır.

Bu vesileyle, şahsıma Malatya’da ve daha önce görev yaptığım çeşitli yer ve kademelerde Yüce Türk Milleti’ne hizmet etme şansı veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sayın Başbakanımıza, Sayın Başbakanlarımıza, Hükûmetlerimize, Sayın Bakanlarımıza ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, çok sevdiğim, değerini ifadeye güç yetiremediğim, bizlere daha bir azim ve şevkle görev yapma cesaret ve dinamiği veren, asla ama asla unutmayacağım kadirşinas Malatya halkına, Sayın Milletvekillerimize, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimize, mülki, adli ve askeri erkânımıza, üniversitemize, siyasi partilerimize, sivil toplum ve meslek kuruluşlarımıza ve basınımıza haklarını helal etmeleri ümidiyle teşekkür ediyor, sağlık ve esenlikler diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • cafer canbay (6 yıl önce)
    Zaten Toplumun Birliği beraberliği için kaldığı vilayetin her kesimde insanı bir görmek çalışkan dürüst bir saygı değer vali bir AKP Vekile yağcı olmadı yalaka olmadı işine son verdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir (6 yıl önce)
    Kendilerinde ALLAH razı olsun. O gecede büyük şehir belediye Başkanımız Ahmet Çakır ile birlikte el ele vererek 7 ana jet üs komutanlığında uçak kaldırdmamak yürek ister bu yeriği bu genç valimiz gösterdi. Ve ülkemizin üzerinde oynanan oyunu Malatyalılar bozdu yolun açık olsun. Ben gelincede genç valim diye ylazmıştım yine genç valimizı yaradana emanet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdullah (6 yıl önce)
    sayın valim yüreği güzel insan senin her cumayı bir mahalle camisinde kıldığını ve malatya halkıyla muhabbetini özleyeceğiz Allah yolunu acık etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Yolun açık olsun sayın valim. Malatya seni asla unutmayacak. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bu ülke için seni daha güzel yerlerde görmek dileğiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • ALAETTİN BAYDAŞ (6 yıl önce)
    SAYGI DEĞER VALİMİZ MALATYALILARIN KARDEŞİ. VEDA YAZISINI OKURKEN ÇOK DUYGULANDIM. VALİMİZ MALATYALILARI ASLA UNUTMAYACAĞINI İFADE ETMİŞ. MALATYALILAR OLARAK BİZ KENDİSİNİ NASIL UNUTABİLİRİZKİ. BU KISA ZAMANDA MALATYALILARIN GERÇEKTEN HIZMETKARI OLMUŞTUR. MALATYAMIZDA SOSYAL DEVLET ANLAYIŞINI MÜKKEMMEL BİR ŞEKİLDE UYGULAMIŞTIR. BİZLER ENGELLİ EVLADA SAHİP OLAN AİLELER HİÇ BİR ZAMAN KAPISINDAN GERİ DÖNMEDİK.. HER ZAMAN MALATYA OTİZM DERNEĞİNİ ÖNEMSEMİŞTİR BİZLERE ELİNDEN GELEN YARDIMI ESİRGEMEMİŞTİR. VALİMİZİN İFADE ETTİĞİ GİBİ MALATYALILARIN HİZMETKARI OLMUŞTUR. KELİMELER BOĞAZIMDA DÜĞÜMLENİYOR. NE YAZACAĞIMI BİLEMİYORUM. AMA BİZLER ENGELLİ EVLADA SAHİP AİLELER OLARAK BİZLERDE KENDİLERİNİ ASLA VE ASLA UNUTMAYACAĞIZ. KALBİMİZDE HER ZAMAN OLACAKTIR. RABBİM DEVLETİMİZE SAYIN VALİMİZİ HİZMET ETMEDEN GERİ KOYMASIN İNŞALLAH. ALLAHIM YOLUNU AÇIK EYLESİN. YÜCE YARADANA EMANET OLUNUZ. YİĞİT VALİ KARDEŞİMİZ. MALATYA OTİZM DERNEĞİ...
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (6 yıl önce)
    Malatya hep ilklerin öncüsü. Umarım sayın Vali dinlendikten ve kanuni düzenlemeden sonra Malatya'da tekrar görev alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Aynen allah yolunu acik etsin ben sahsen 2 ordu dunun karargah önünü unutmam valla kısacası cok kısa oldu malatya göreviniz.rabbim yar ve yar yardimciniz olsun yolunnuz acik olsun sayin valim.elinizden öperim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Sayın valim sizi asla unutmayacağız. Vatan hainlerine bizlerle beraber göğüs gerip mücadele ettiniz. Yeri geldi silahın önüne atladiniz. Hakkınızı helal edin sayın valimiz rabbim yolunuzu bahtinizi açık etsin. Bu şehir kahraman valisini hiç unutmayacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (6 yıl önce)
    Güle güle güzel insan
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer (6 yıl önce)
    ALLAH RAZI OLSUN SENDEN SAYIN VALİ SENİ UNUTMAYACAĞIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Valla yigit bir Valiydi Allah yolunu açık etsin
    0
    0
    Yanıtla