SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatya Hattı Muharebesi(!)''

A- A+ PAYLAŞ

ADIYAMAN- Adıyaman-Malatya arasında çalışan minibüsçüler ve yeni bir hat kurmak isteyen kişiler arasında çıktığı belirtilen silahlı kavgada, ilk belirlemelere göre 7 kişi yaralandı.

Daha önce Adıyaman-Malatya arasında çalışan Fatih Tur ve başka bir hat açmak için müracaat eden kişiler arasında gerginlik yaşanmıştı.

Edinilen bilgiye göre, iki grup bugün Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nün arkasında kavga etti. Ağız münakaşasıyla başlayan kavgada pompalı silah, taş ve sopalar kullanıldı. Emniyet Müdürlüğü'nün hemen arkasını savaş alanına çeviren minibüsçülerden ilk belirlemelere göre 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, yaralanan şahıslar ambulanslarla Adıyaman Devlet Hastanesi ve 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada da kısa süreli gerginlik yaşanırken polis, olayın büyümemesi için her iki tarafı da ayrı hastanelere yönlendirdi.

Çıkan kavga sonrası olay yerine gelen minibüsçü yakınları da sopalarla etrafa saldırmak istedi. Olayda kullanılan 1 adet pompalı tüfek ve sopalara polis el koyarken, şahıslar güçlükle sakinleştirebildi.

Gruplar halinde toplanan minibüsçüleri arayan polis, bütün yollarda kontrol çalışmalarına başladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ARAMA VE GÖZALTI..
Adıyaman-Malatya arasında yolcu taşımacılığı yapan Fatih-Gazi Tur minibüsçüleri ile yeni kurulan Ak Tur yöneticileri arasında çıkan kavga sonrasında polis ekipleri, Fatih-Gazi Tur'un yazıhanesi ve minibüslerinde arama yaptı.

Akşam saatlerinde minibüsçüler arasında çıkan kavgada 1 kişi silahla, 6 kişi darp edilmek suretiyle olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Ak Tur isimli yeni taşıma firmasının kurulması ile başlayan gerginlik sonunda kavgaya dönüştü. Fatih-Gazi Tur'da minibüsçülük yapan kişiler ile AK Tur'un yöneticileri arasında çıkan kavga sonrasında geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, Fatih-Gazi Tur'un yazıhanesi ve minibüslerinde arama yaptı. Polis ekiplerinin yaptıkları aramalarda, minibüslerin içersinde taş, sopa ve kesici aletler ele geçirilirken, olaylarla ilgili olarak çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Akşam saatlerinde çıkan kavgada yaralanan M.A., A.K., H.K., Ş.K., M.K., H.Ö. ve H.K. isimli şahıslar, hastanelerde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız