SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Havasına 300 Litre Gülsuyu..

A- A+ PAYLAŞ

Kentin temizliğini üstlenen Belediye Esenlik Şirketi, "Malatya Gül Kokacak" sloganıyla başlattığı çalışmada da, tüm cadde ve sokaklara gül suyu sıktı.

Kernek Meydanı'nda saat 18.00'den itibaren başlatılan uygulama öncesi, burada basın mensuplarına açıklama yapan Esenlik Şirketi Genel Müdürü Osman Furkan, "Bugün temizlik çalışmalarına destek olması için Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama araçları ile Malatya’da bulunan tüm mahalle, cadde ve sokaklara gül suyu sıkacağız. Malatya örnek bir şehir ve bu uygulamada da gül kokarak örnek olacaktır. Çalışmalarımıza desteklerinden dolayı Malatya Halkına ve Basın Mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

“Malatya Gül Kokacak” projesinde Malatya’nın tüm mahalle, cadde ve sokaklara, 4 saat içerisinde, 4 ULV aracı ile toplam 300 litre gül suyu sıkılması hedeflendi.

"DAHA TEMİZ BİR MALATYA.."
Genel Müdür Furkan, şirketin üstlendiği kent temizliği işlerini de en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde olduklarını, temizliğin yanı sıra ilaçlama faaliyetlerini de artırdıklarını belirterek “ Daha temiz bir Malatya için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. 1 Mart 2005 tarihinden itibaren larva mücadelesiyle başlattığımız ilaçlama çalışmasında 25 personel, 4 araç, 4 adet ULV (Soğuk sisleme cihazı), 3 adet sırt atomizeri, 20 adet sırt pülverizatörü ve 1 adet el ULV cihazı ile sivrisinek, karasinek vb. haşerelere karşı, hem larva hem de uçkun mücadelesi yapılmaktadır. Ayrıca cadde sokak ve parklarda bulunan ağaç ve süs bitkilerinde Ağaç biti ( kezbi) mücadelesi de yapılmaktadır.

Vatandaşların rahatsız olmaması için günün geç saatlerinde başlattığımız ve sabaha kadar devam eden cadde ve sokakları yıkama işlemi devam etmektedir. Bu arada, semt pazarlarının bulunduğu alanları da periyodik olarak temizliyoruz."diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız