SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Hepimiz İçin Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:20:21
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nda oy kullandı.

Doç. Dr. Kazancıoğlu, oyunu kullandıktan sonra seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak şu değerlendirmeyi yaptı:

"Ben de şimdi öncelikle vatandaşlık hakkımı kullandım. Türkiye'ye, bütün milletimize, Malatya'mıza ve partimize hayırlı olsun diyorum. Uzun dönem bir kampanya süreci yaşadık ama inanın bazan kısa olduğunu düşündük. Yetişemediğimiz yerler oldu, ulaşamadığımız yerler oldu. Gidemediğim yerlerdeki bütün vatandaşlarımıza kusura bakmasınlar diyorum. Yerel seçim olmakla beraber genel gündemin cok etkin ve baskın olduğu bir seçime gittik. Seçim gezilerimizde bu havayı kırmaya, bunun bir yerel seçim olduğunu anlatmaya çalıştık. Ne kadar başarılı olduğumuzu seçim sonucunda göreceğiz. Bu seçimler önemli çünkü bundan sonra eğer sıralı yapılırsa Türkiye'nin iki seçimi daha var. Onları belirleyecek olan bir seçim. Bu seçimler Türkiye'nin yarın sabahtan itibaren idari ve siyasi yapısını belirleyecek bir seçim. Malatyalı hemşehrilerim inşallah şunu düşünmüşlerdir: Yarın sabah belediye başkan adayları olarak biz bize kalacağız. Malatya'nın çevreyolunu, çamur akan musluklarını başbakan veya siyasi parti liderleriyle konuşmayacaklar. Seçilen belediye başkanı ile konuşacaklar. Ben çok ciddi projeler anlattım Malatyalı hemşehrilerime. Sandıktan çıkarsam tabiki uygulayacağım ama çıkmazsam şayet projelerimi kamuoyuna hediye edeceğim ama projeleri bir vatandaş olarak da takip edececeğim. Çünkü Malatya hepimiz için çok önemli. İnşallah Malatya'nın geleceğinin oyalanacağı değil oylandığı bir seçim olmuştur. Umarım aklı selim bir sonuç çıkar diye düşünüyorum. Kendime de başarılar diliyorum, yarışmacı arkadaşlar da diyeceğim ama işin kötüsü de bu ki, yarışmacı arkadaşlar yok burda. Maalesef hiç biri yarışmaya katılmadı. Defalarca kez televizyon ekranlarına çağırdım ama gelmediler. Keşke ekran önünde, vatandaşın gözü önünde tartışabilseydik. Ama olmadı. Ben şöyle demek istiyorum: Diğer siyasi parti adaylarına da başarılar diliyorum.  Seçimlerin Türkiye'ye, Malatya'ya hayırlı olmasını diliyorum."

KITLIK DA OYUNU KULLANDI..

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Fahrettin Kıtlık da oyunu kullandı. 

Atatürk Ortaokulu 1215 nolu sandıkta oyunu kullanan Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Battalgazi Belediye Başkan Adayı Fahrettin Kıtlık: “Günlerdir söz bizdeydi şimdi ise seçmende. Bugün halkın iradesinin sandığa yansıdığı gün seçimler, 30 Mart yerel seçimi öncelikle Battalgazi’ye, daha sonra Türkiye milletine hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız