SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Hepimizindir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:22:09
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin merkez Yeşilyurt ilçesinden belediye başkan adayı gösterdiği Hacı Uğur Polat, adaylığının açıklanmasından sonra bir teşekkür açıklaması yaptı.

Polat'ın açıklaması şöyle:

"Başta Sayın Başbakanımız R. Tayyip ERDOĞAN’a, AK Parti Malatya İl Başkanımıza, Milletvekillerimize, İlçe Başkanımıza, Yöneticilerimize ve siz değerli Malatya halkımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Mart 2014 Yerel Seçimleri’yle birlikte, Malatya’mız yeni bir döneme girecektir. Ak Parti çatısı altında, Büyükşehir sıfatı taşıyan bir Malatya, hepimizi gururlandırıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi Merkez İlçe Belediyeleri’yle şehrimiz daha da büyüyecek, daha da güçlenecektir. 

Bu görev bizde yeni bir heyecan ve yeniden başlama azmi oluşturacaktır. Sayın Başbakanımızın ve AK Parti teşkilatımızın şahsıma uygun gördüğü bu görev sorumluluğumuzu arttırmıştır. 

Çalışmalarımız, kuralların uygulandığı ilkeli bir siyaset anlayışı çerçevesinde olacaktır. Belediye hizmetleri bakımından Yeşilyurt, sorumluluğu ağır bir statüye kavuşmuştur. 300 bin nüfuslu iki merkez ilçe belediyemizden biri olması çalışma azmimizi arttıracaktır.  

Malatya sosyal dokusu, kültürü ve tüm renkleriyle hepimizindir. Her ne pozisyonda olursak olalım, gece gündüz demeden çalışmaya devam etmeliyiz. AK Parti’nin çalışmalarını bütün Malatyalılara anlatarak farkındalık oluşturmak için daha fazla gayret göstermeliyiz.

Ak Parti Malatya Teşkilâtı’nın kurucularından ve siyasetle uğraştığım için Yeşilyurt hizmet sahası’nın ihtiyaçlarını, beklentilerini ve sorunlarını biliyorum. Bu anlayışla kuracağım takım bir aile sistemi gibi çalışacaktır. Yeşilyurt üzerine ürettiğimiz ve üreteceğimiz projeler, ilçemizi kısa sürede büyükşehre yakışır hâle getirecektir. 

Bu yolculukta başta ailem olmak üzere tüm dostlarımdan Yeşilyurt’lu hemşerilerimden dualarını ve desteklerini bekliyorum. Adalet, Ahlak ve Erdem çerçevesinde ortak akıl ile hareket ederek, Yeşilyurt Belediyemizi Türkiye’ye örnek olması için hep beraber bu taşın altına elimizi koyacağız.  

Bu mutlu günümüzde adeta yüreğimizi parçalayan bir vahşete şahitlik ediyoruz. Günahsız çocukların ahını alan bu zalimler, mutlaka bir gün hesabını verecektir, buna inancımız ve imanımız tamdır.  Tüm Dünya bu vahşete sesiz kalırken, mazlumların kimsesizlerin sesi olan, Başbakanımızın yanında ve ekibinde yer almaktan onur ve gurur duyuyoruz. Bu yolda karınca misali üzerimize düşen görevi yerine getirmek için daha çok çalışacağız.  

Mart 2014 Yerel Seçimleri’nin Yeşilyurt’a, Malatya’ya, Ülkemize ve aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyor, Ak Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olarak güveniniz ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum."

POLAT'IN ÖZGEÇMİŞİ..

Yeşilyurt AKP Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat'ın, kişisel internet sitesinde yazdığı özgeçmişi şöyle:

"01.08.1970'te Adıyaman- Besni İlçesi'nde  dünyaya gelen Hacı Uğur Polat’ın çocukluğu ve gençliği Malatya Yeşiltepe’de geçti.

Öğrenim Hayatı:

İlkokul: Malatya Şeker İlkokulu - 1981

Ortaokul ve Lise: Malatya İmam Hatip Lisesi  - -1988

Dil Eğitimi:

Suriye’de Arapça Eğitimi  - 1989-1990  

Mısır Ezher Üniversitesi Arap Dili ve İslâmi İlimler Fakültesi Ön lisans- 1993

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü - 2002

Sosyal Bilim Enstitüsü  İşletme Ana Bilim Dalı- Yüksek Lisans Eğitimi - 2012  

İş Hayatı:

1994 yılında Malatya Kapalı Çarşı’da kuyumculuk mesleğiyle ticaret hayatına başlayan Hacı Uğur POLAT, bir taraftan kuyumculuk faaliyetlerine devam ederken 1997-98 yıllarında gıda sektörüne girdi ve bir süre kuruyemiş üretimi yaptıktan sonra, çeşitli ulusal markaların bölge distribütörlüğünü yürüttü. 2001 yılında aktif olarak inşaat sektörüne atıldı.

2004'te bir grup iş adamı ve eğitimci arkadaşıyla eğitim sektörüne adım atan POLAT, 2004’ten bu yana eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Bilim Eğitim Kurumları'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi, halen bu görevi yürütmektedir.

2009'da Malatya Belediyesi'ne bağlı Esenlik Şirketi'nde iki yıl süreyle genel müdürlük yaptı.

Halen eğitim, gıda, inşaat ve kuyumculuk sektörlerinde aktif şekilde yer almaktadır.

Sosyal ve Siyasi Hayatı:

AK Parti Malatya İl Teşkilâtı kurucularından olup, iki yıl süreyle  başkan yardımcılığı yapmıştır.

1998’de MÜSİAD üyesi oldu, beş yıl süreyle yönetim kurulu üyeliği ve iki yıl da başkan yardımcılığı yaptı.

MAZLUMDER Malatya Şubesi Kurucu Üyesi'dir. MAZLUMDER’de üç yıl süreyle yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Boğaziçi Vakfı'nın kurucularındandır.

ANESİAD'ın ( Anadolu Esnaf Sanayici İş Adamları Derneği) kurucularındandır.

İlim Yayma Cemiyeti Malatya Şubesi Kurucu Üyesi'dir. Halen İYC( İlim Yayma Cemiyeti) Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Kitap okumaktan, seyahat etmekten ve spor yapmaktan hoşlanan Hacı Uğur POLAT, ileri seviyede Arapça ve İngilizce bilmektedir. Entelektüel bir kişiliğe sahip olan POLAT, evli ve dört çocuk babasıdır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız