SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Her Alanda Örnek Bir İlimiz"

0
Güncellendi - 2018-10-11 03:50:05
A- A+ PAYLAŞ

Dünya Gümrük Örgütü’nün Malatya’da gerçekleştirdiği konferansa katılmak üzere ilimize gelen Ticaret Bakan Yardımcısı Fatin Metin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ticaret Bakan Yardımcısı Fatin Metin’in Belediye ziyaretine, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay eşlik etti.

Ticaret Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu Dünya Gümrük Örgütü’nün konferansına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat: “Malatya’mız her renkten insanın, ırkın, mezhebin var olduğu mini bir Anadolu’dur. Bu farklılıkları zenginlik olarak gören, hoşgörü, birlik ve beraberliğin şehridir. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Malatya geçmişten günümüze her zaman önemli merkezlerden birisi olmuştur. Cumhuriyet döneminde de önemini devam ettiren Malatya iki Cumhurbaşkanı çıkarmıştır.” dedi.

Göreve geldikten sona Acil Eylem Planı ile birçok projeyi kamuoyu ile paylaştıklarını belirten Başkan Polat, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldikten sonra ‘Birlikte Yürüyeceğiz’ dedik. 112 acil eylem planımızı Malatyalı hemşerilerimizle paylaştık. Adım adım projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’yı şantiyeye çevirdik. Malatya her zaman istikrardan yana olmuş bir ildir.” şeklinde konuştu.

Malatya’da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Ticaret Bakan Yardımcısı Fatin Metin, “Bugün Malatya’da çok güzel ağırlandık. Dünya Gümrük Örgütü’nün PICARD adı altındaki eğitim programına Malatya ev sahipliği yapıyor. Dünyadaki 60 ülkeden 180 katılımcının olduğu programımız 3 gün sürecek. Büyükşehir Belediye Başkanımın şahsında Malatya’ya teşekkür ediyoruz.” dedi.

Malatya’nın önemli medeniyetlere ev sahipliği yaptığını ve lokomotif illerden biri olduğunu da belirten Metin, “Malatya ticaret ve sanayide dengeli bir şekilde büyüyen ve her alanda örnek olan bir ilimiz. Malatya’ya 5 sene önce gelmiştim. Her geldiğimde Malatya’nın değişimini gelişimini görme imkânım oluyor. Modern bir Malatya’nın oluşumu noktasındaki adımlarınızı dinleme imkânımız oldu. Bu başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Ticaret Bakanlığı olarak her zaman Malatya’nın hizmetindeyiz.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ticaret Bakan Yardımcısı Fatin Metin’e Kayısı kristali, kayısı ve bakır el işlemeli çay seti hediye etti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Dayı (5 yıl önce)
    Her gün çıkan silahlı ve yaralamalı olaylarla mi örnek siz önce bunlara çözüm bulun güzelim şehir ne hale geldi.
    0
    0
    Yanıtla