SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Heyeti'nden Ankara'da Ziyaretler

0
Güncellendi - 2019-07-06 03:43:06
Malatya Heyeti'nden Ankara'da Ziyaretler
A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin 3 milletvekili ile Büyükşehir Belediye Başkanı ve bazı ilçe belediye başkanları, Ankara'da Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ettiler.

AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahaddin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk heyet olarak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ettiler. Ziyarette bakanlığın Malatya’daki yatırımlarıyla ilgili olarak istişare yapılarak, genel durum değerlendirmesi yapıldı.

AKP Heyeti, daha sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile bir araya gelerek, bu bakanlığın Malatya’daki yürütülmekte olan yatırımları ile ilgili görüşmelerde bulunuldu. Ziyaretle ilgili olarak Bakan Turhan sosyal medya hesabında, “Malatya'ya yönelik projelerimizi; Milletvekillerimiz Öznur Çalık, Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahaddin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ün Bakanlığımıza yaptıkları ziyarette değerlendirdik.” dedi.

Heyet, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'u ziyaret ederek, Malatya'daki TOKİ yatırımları ile ilgili görüşmelerde bulundular.

Heyet ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı’yı da ziyaret ederek görüştüler. Bu ziyarete, AKP Milletvekili Bülent Tüfenkci de katıldı.

Yapılan ziyaretlerde bakanlar Pakdemirli ve Turhan’ın 17-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 23. Malatya Kayısı Festivali’ne davet edildikleri de öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli ziyareti

Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan ziyareti

TOKİ Başkanı Ömer Turhan Ziyareti

SGK Başkanı Dr.Mehmet Selim Bağlı ziyareti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kenan (4 yıl önce)
    Çöşnük Allah rızası için gelişsin artık bir el atın
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    ne oldu sayın editör 100 tane personel çıkardı selo başkan esenlikten maaşlarada kıyım yapacak yapmayacam dedi ama yapacak genel anlamda.hani başkan diyor ya yok iftiralara prim vermeyin ben padişahmıyım maaş keseyim işten çıkartayım evet sen diktatörsün selahattin gürkan trübüne oynayan malatya haber gibi basını 3 5 kuruş verip olumsuz habere maal vermeyen kurnaz bi siyasetçisin başkası olsa sayın editör elli tane teneke takardın selahattin başkanda gelir gider yaptığınız haberler yandaşlığınız sizi önce allaha havale ediyorum ardından kendi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum çünki sizde bu işten evinize ekmek götürüyorsunuz!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • HACI (4 yıl önce)
    Akp nin Malatya can damarı Doğanşehir Belediye başkanı Sayın Vahap KÜÇÜK neden yok aranızda ayrımcılıklarmı başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar karatepe (4 yıl önce)
    sayın heyete bir sorum var? malatya kuzey çevreyoluna bu yıl ayrılan ödenek ne kadar hangi yıl trafiğe açılması planlanıyor? acaba sayın turhan a bu soruyu sorduklarında aldıkları yanıt ne oldu çok merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • pütürge li (4 yıl önce)
    Fate sos sos olan belediye miletvekili ziyaret çalışmaları bir randuvu almak için ne kadar rica bulunuyorlar sen masraf devleti cebinmi diyorsun dos sos olan sosssss
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Sayın büyükşehir başkanım sizin kaç danışmanınız var .ayrıca taşeron işçiden danışman olurmu sadece merak edıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • fatma (4 yıl önce)
    Acaba bu masraflar cebinizdenmi ? yoksa devlet kesesindenmi ..?
    0
    0
    Yanıtla