SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya I' Devredildi

A- A+ PAYLAŞ

İl Özel İdaresi'ne ait olan ve Karakaya Baraj gölünde gezinti için kullanılan "Malatya I" adlı geminin Kale ilçesi Kaymakamlığı'na devri gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi'ne ait gemi, düzenlenen bir programla, Kale Kaymakamlığı'na devredildi. Yolcu gemisinin devir törenine, Kale Kaymakamı Osman Bilgin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, İl Genel Sekreteri Yardımcısı Murat Türksoy, İnönü Üniversitesi Beden Eğitim Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Cengiz Aslan, Kale Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ali Şen ile öğretim görevlileri katıldı.
Gemi teslim töreninde konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, "Gemi atıl şekildeydi. 1988 yılında Karakaya Baraj Gölü'nün oluşmasıyla yolcu gemisi alınmış. daha sonra turizm amaçlı kullanılmış. Ancak son zamanlarda atıl vaziyette duran yolcu yolcu gemimizi Kale Kaymakamlığı'na bedelsiz devir işlemini gerçekleştirdik. Gemi'nin Kale ilçesine daha bir renklilik ve güzellik katacağına inanıyorum"dedi.

Kale Kaymakamı Osman Bilgin ise, "Farklı aktivitelerde kullanmak için talipli olduk. Gemiyi bize ücretsiz devreden genel sekreterliğimize teşekkür ederiz" ifadelerini kullardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız