SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İçin Ayrı Önemi Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:15:52
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, seçim çalışmaları kapsamında Aşağıbağlar ve Boztepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına yoğun olarak devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, mahalle ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, “30 Mart’a artık bir sayılı günler kaldı. 81 il için seçim ne kadar önemliyse bu seçim bizim içinde aynı öneme sahip, fakat Malatya için bu seçimin ayrı bir önemi var. Bu seçimden sonra Malatya Büyükşehir olacak. İki merkez oluştu Yeşilyurt ve Battalgazi, sizler bizim Yeşilyurtlu hemşerilerimiz oldunuz, bizler hep birlikte Yeşilyurtlu olduk” ifadelerini kullandı.

Hulisi Porgalı, “Yeşilyurt artık eski sınırları gibi değil Çat barajından, Karakaya Barajı’na kadar, Hasanbey’den Akçadağ sınırlarına kadar çok büyük bir alanda Yeşilyurtluyuz, çok büyük bir alanda hemşeriyiz” sözlerini kaydetti.

Bu bölgenin bu toprakların çocuğu olduğunu ve hizmet konusunda kesinlikle bir ayrım içerisine girmeyeceğinin altını çizen Porgalı, “Ben bu bölgenin bu toprakların çocuğuyum. Kesinlikle de bir ayrım içerisine girip üst bölgede kalanlar öz evlatlarımız, alt bölgede kalanlar üvey evlatlarımız diye düşünmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Hulisi Porgalı, “İnsanların korkutulmaya çalışıldığını belirterek, insanları korkutmaya çalışıyorlar. Bunu eden mi yapıyorlar, kendileri korktukları için saldırıyorlar” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız