SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya İçin Bu Görev Verildi'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:37:39
'Malatya İçin Bu Görev Verildi'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yeni Türkiye'nin inşasında görev almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 

AKP'de Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Çalık, Malatya'da partililer tarafından coşkuyla karşılandı. İlk ziyaretini Darende ilçesine gerçekleştiren Çalık'ı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çalık, AKP Malatya İl Başkan Vekili Nuh Boyraz ve partililer Tavşantepe mevkiinde karşıladı. Tebrikleri kabul eden Çalık'a, AKP Malatya İl Başkan Vekili Nuh Boyraz ve Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk tarafından çiçek takdim edildi.

Karşılamanın ardından AKP Malatya İl Teşkilatı'na gelen AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, burada bir basın açıklaması yaptı.

Çalık, AKP iktidarıyla birlikte Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ifade ederek, "Yola çıktığımız 14 Ağustos 2001 tarihi itibariyle AK Parti değişim ve dönüşümün adresi oldu. O değişim ve dönüşümde 'artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek çıktığımız yolun üzerinden 13 yıl geçti. Bu 13 yılın içerisinde 12 yıllık AK Parti iktidarı var. AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi değil" dedi.

"BU GÖREV BANA DEĞİL, MALATYALI HEMŞEHRİLERİME VERİLMİŞTİR"

Görevin kendisine değil, Malatya ve Malatyalılara verildiğini ifade eden Çalık, "112. Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısı kongrenin hemen ardından AK Parti Genel Merkezi'nde yapıldı. Görevine yeni başlayan Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Merkez Yürütme Kurulu ile Başkanlık Divanı'nda bir değişikliğe gideceğini ifade etmişti. Ve de bize, Malatya'mıza Başkanlık Divanı'na bir görev verildi. Bu görev bana değil, Malatya'ma, Malatyalı hemşehrilerime verilmiştir. Onların AK Parti'ye vermiş olduğu yüzde 70'lik desteğin, bugüne kadar ilk 5 sırada yer almanın onuru ve gururunu taşıyan Malatya'm için bu görev verilmiştir" şeklinde konuştu.

"SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM"

Çalık, 'biz olarak' çıktıkları yolda bundan sonra da 'biz' olarak devam edeceklerini belirterek, "Ben, sizlere layık olmaya çalışacağım. Parti teşkilatıma, partililere ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de aileme yapmak istiyorum. Siyaset çok meşakkatli bir yol. Bu meşakkatli yolda başta eşim olmak üzere şu an yoğun bakımda yatan anneme ve bütün aileme çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni Türkiye'nin inşasında görev almanın onurunu yaşadığını ifade eden Çalık, "Yeni Türkiye'nin inşasında demokratik istikrar, siyasi istikrar, çözüm sürecinin devamı, paralel yapı ile mutlaka mücadele ve demokrasinin inşası var. İşte bunun için AK Parti, 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren çıktığı yolda 'Yeni Türkiye' sloganıyla inşallah milletimize layık olduğu hizmetleri vermeye devam edecek" diye konuştu.

"GURUR DUYUYORUZ"

AKP Malatya İl Başkan Vekili Nuh Boyraz ise, heyecanlı ve mutlu bir günü hep birlikte yaşadıklarını belirterek, "Değerli vekilimiz Öznur Çalık, Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir. 30 Mart'ta yerel bazda, 10 Ağustos'ta da en tepe başta en temel taşları oturtmuş bulunuyoruz. Bunun yanında Başbakan ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, yeni bir ekiple yeni Türkiye'nin inşası için kolları sıvadı. Burada da değerli vekilimize görev verilmiştir" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Malatya'yı sevindiren bir gelişmenin yaşandığını kaydederek, "Milletvekilimiz Öznur Hanım, Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçildi. Öznur Hanımın A takımına girmesi Malatya için büyük bir şanstır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız