SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İçin Çaba Harcadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:38:47
A- A+ PAYLAŞ

 
Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’na atanan Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay’a veda ziyaretinde bulundu. 
 
Ziyarette konuşan Vali Ulvi Saran, “Süremizin sona ermesi münasebetiyle Malatya’dan ayrılmadan önce kamu kurum ve kuruluşları ile yöneticileri ziyaret ediyoruz. Bu vesileyle Baro Başkanımız Sayın Eyüp Bey’i veda ziyaretinde bulunmak amacıyla buraya geldik. Buradan kısa bir süre sonra ayrılacağım. Burada bulunduğum süreç içerisinde sivil toplum kuruluşları, meslek teşekkülleri ve tüm resmi kurumlarla Malatya’nın geleceğine önemli kazanımlar sağlamak ve Malatya’nın kalkınması için çaba harcadık” dedi.
 
Malatya Baro Başkanı Eyüp Kutlubay ise, Vali Ulvi Saran’a yeni Görevinde başarılar dileyerek, “Sayın Valimiz görev yaptığı süre içerisinde Malatya’ya iz bırakan valilerimizden oldu. Sayın Valimizin özellikle Beydağı’nın ağaçlandırılması projesi ile Malatya’nın kültür ve sanatına yapmış olduğu katkılar hiç şüphesiz ileri yıllarda minnet ve şükranla anılacaktır. Sayın Valimizin Malatya’dan ayrılmasına üzüldük ama önemli bir göreve gelmesi noktasında da sevindik” diye konuştu.
 
Belediye Ziyareti
 

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı’na atanan Malatya Valisi Doç.Dr. Ulvi Saran, veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. 
 
Gerçekleşen ziyaret sırasında Malatya’nın çok güçlü ve zengin dinamiklerinin olduğunu söyleyen Vali Saran, “Malatya Türkiye’nin sosyal, kültürel, ekonomik ve siyasi hayatına çok ciddi katkıları olan insanları yetiştiren bir yer. Malatya’nın geleceğine hitap edecek çok önemli projeleri başlattık, bu projelerin önemli bir bölümünü de Malatya Belediyemizle birlikte yürüttük ve yürütüyoruz” dedi.
 
Malatya’nın gelişimiyle ilgili olarak Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın geleceğe yönelik çok öngörülü ve çok ciddi projeler ortaya koyduğunu kaydeden Vali Saran konuşmasına özetle şöyle devam etti:
 
“Birlikte organize ettiğimiz kenti kalkındırıcı ve geliştirici çalışmaları hızlandırmış olduk. Birlikte düzenlediğimiz Malatya Kitap Fuarı büyük bir örnek teşkil etti. Malatya Günleri yine gelenek haline dönüştü. Önümüzdeki haftalarda İstanbul’da düzenleyeceğimiz Malatya Tanıtım Günleri’nin 4’ncüsünü gerçekleştirmiş olacağız. Bu gibi daha birçok çalışmaları Belediye Başkanımızla birlikte büyük bir uyun içinde yürüttük. Sağ olsun Belediye Başkanımız görevde bulunduğum süreç içerisinde Malatya’nın geleceğine ilişkin atılan her adımı destekledi. Kendisinden talep ettiğimiz her konuda bize yardımcı oldu.”
 
Görev yaptığı süre içerisinde belediye teşkilatı ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır’dan çok memnun kaldığını belirten Vali Saran, özellikle Beylerderesi ile İstasyon Virajı arasında devam eden yol genişletme ve düzenleme çalışmalarının bitmesiyle birlikte Malatya trafiğinin rahatlayacağını ve estetik bir görünüme kavuşacağını da sözlerine ekledi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür eden Saran, “Başkanıma projelerinde başarılı olmasını ve yolunun açık olmasını diliyorum. Desteklerinden dolayı minnet ve şükran duygularımı belirtmek istiyorum” dedi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Vali Doç. Dr. M. Ulvi Saran’ın Malatya’da önemli hizmetlere imza attığını belirterek, Beydağı’nın ağaçlandırılması, Malatya ile ilgili tanıtım organizasyonlarının yapılması, film festivali, tarihi ve doğal mekanların gün yüzüne çıkarılması gibi projelerin çok önemli olduğunu söyledi.
 
Vali Saran’a Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden ve yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çakır, “Malatya sizlerden çok istifade etti. Şahsım ve ekibimiz de sizlerden çok istifade ettik. Önemli olan uyum içinde çalışmaktı. Kurumların, ilgili birimlerin uyum içerisinde çalışması Malatya’ya çok şey kazandırıyor. Bunda da Malatya’ya çok büyük katkılarınız oldu. Kurumlar arasındaki diyalog ve koordinasyon, sizin göstermiş olduğunuz gayret ve çabanızla Malatya’ya farklı bir boyut getirdi. Malatya’nın tanıtımı noktasında da birlik ve dayanışma içerisinde olduk. Katkılarınızdan dolayı size çok teşekkür ediyorum. Atandığınız bu çok önemli görevinizde ülkemize önemli hizmetler yapacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret sırasında Vali Ulvi Saran’a kayısı kristali ile el dokuma halı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız