SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya İçin de Uyarı !

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye genelinde bugün aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Sıcaklar ise yurt genelinde 6 ila 8 derece azalacak.

Meteoroloji Gene Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye genelinde aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul’un batı ilçeleri, Tekirdağ, Kırklareli’nin güney ilçeleri, Zonguldak, Düzce, Bartın, Karabük, Kastamonu, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Yurt genelinde sıcaklar bugün 6 ila 8 derece azalacak. Rüzgar genellikle güney ve güneybatı, zamanla batı bölgelerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, öğle saatlerinde Doğu Anadolu’nun kuzeyinde kuvvetlice esecek.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Yağışların; İstanbul’un batı ilçeleri, Tekirdağ, Kırklareli’nin güney ilçeleri, Zonguldak, Düzce, Bartın, Karabük, Kastamonu, Samsun, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım vb) tedbirli olunması gerekiyor.

-İLLERE GÖRE HAVA DURUMU-

Yapılan tahminlere göre bugün bazı illerde hava durumu şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; İstanbul’un batı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. (17)

ANKARA: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (18)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (19)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (25)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (21)

SAMSUN: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; il genelinde kuvvetli olması bekleniyor (16)

ERZURUM: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (14)

DİYARBAKIR: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı (21)

-BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU-

Yapılan tahminlere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge geneli ile öğle saatlerinden sonra doğusu aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; İstanbul’un batı ilçeleri, Tekirdağ ile Kırklareli’nin güney ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölge geneli ile akşam saatlerinde Afyonkarahisar çevreleri aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölge geneli ile akşam saatlerinde Göller Yöresi aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; sabah saatlerinde Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların;öğle saatlerine kadar Kayseri ve Sivas çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu, Orta Karadeniz ile zamanla bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Samsun, Ordu, Tokat, Giresun, Trabzon, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; Malatya, Erzincan, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız