SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İçin Gurur Kaynağı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:55
A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi'ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hastane bahçesinde hasta yakınlarının sorunlarını dinledi. Hasta yakınlarıyla uzun süre sohbet eden, kendisine iletilen sorun ve istekleri dinleyen Ağbaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Turgut Özal Tıp Merkezi hem Malatya hem de bölge açısından önemli bir hastanemiz. Adıyaman, Elazığ, Bingöl ve birçok ilden gelen hasta var. Burası bizim için çok önemli bir merkez. En çok da burada görev yapan hekimlerin büyük fedakarlığı var. Onlar sayesinde burada birçok hasta şifa buluyor. Karaciğer nakli başta olmak üzere birçok önemli hizmetler veriliyor" dedi. 

Ağbaba, dışarıdan gelen hasta yakınlarının yer olmadığı için dışarıda yattıklarını ifade ederek, "Umarız önümüzdeki dönemde yeni bir ilave misafirhane yapılır ve bu sorunda ortadan kalkar. Hem üniversite hem de hastanemizi hepimizin gözü gibi koruması gerekiyor. Turgut Özal Tıp Merkezi, Malatya için gurur kaynağı. Türkiye'de birçok hastalığın tedavi edildiği, birçok yeni ve önemli sağlık hizmetlerinin verildiği bir merkez" şeklinde konuştu. 

"DIŞ POLİTİKASI, TÜRKİYE'Yİ YALNIZLAŞTIRMIŞTIR"

ABD ve Almanya'nın Türkiye'deki patriotlarını geri çekmesi kararını da değerlendiren Ağbaba, şunları söyledi: "Tabi Kürecik'teki füze kalkanının kaldırılması mümkün gözükmüyor. Yönetimi önce Amerika'daydı, şimdi NATO'ya devredildi. Patriotların kaldırılması da, Türkiye'nin dış politika açısından geldiği durumu gösteriyor. Dış politikada burada anlatılan masallara, Türkiye'de bazı insanlar inanıyor. Ama Avrupa'da ve dünyada hiçbir yerde Türkiye'ye kimse inanmıyor, ciddiye de almıyor. Türkiye artık maalesef bir Ortadoğu ülkesi görünümünde. İtibarı olmayan, söylediklerinin itibar görmediği bir ülke konumunda. Dış politikamız iflas etmiş durumda. Hiçbir ülkeyle konuşmayan, hiçbir ülkeyle ilişkisi olmayan bir ülke konumuna geldik. Maalesef Türkiye, dünyada IŞİD'e destek veren, teröre destek veren bir devlet olarak gözüküyor. Patriotların çekilmesini de bununla ilişkilendirebiliriz. Türkiye hiç olmadığı kadar, kurulduğu günden bu yana dışı politikası, Türkiye'yi yalnızlaştırmıştır. Umarız önümüzdeki dönemde yanlışların farkına varılır. Yeni bir dış politika, yeni bir bakış ve hükümetin olması gerekir. AKP olduğu sürece Ortadoğu'ya da barışın gelmeyeceği apaçık ortada."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız