SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İçin Güzel Şeyler Düşünüyoruz"

0
Güncellendi - 2019-07-03 05:43:55
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 44 runners grubu, kentte planlanan yarış organizasyonu kapsamında bir koşu yaparak, parkuru belirledi.

Maraton koşucuları Malatya'da bir yarış organizasyonuiçin bir araya geldi. Ultra maraton yarışçıları Selim Korkmaz ve Eda Kınacı'nın organize ettiği program dahilinde koşucular, trafik yoğunluğu başlamadan sabahın ilk dakikalarında İnönü Kapalı Çarşısı'nın yanında toplanarak, koşu için belirlenen parkurda test koşusu yaptı. Test koşusunun ardından belirlenecek parkur kapsamında organize edilmesi planlanan yarışla ilgili olarak gerekli yerlerle görüşmeler gerçekleştirilecek.

Ultra maraton yarışçısı Selim Korkmaz, "Uzun zamandır böyle bir etkinlik düşünüyorduk. Bu organizasyon içinde İstanbul'dan geliyorum. Bayağı bir çaba sarf ettik, Malatya'mız için güzel olacağını düşünüyoruz. Maraton her yerde var olan ancak Malatya'da eksik olan bir durum. O yüzden bizde bu etkinliği sağlamak için arkadaşlarımızla bir araya geldik. Buraya gelmek isteyen birçok insan var. O nedenle bu yarışın Malatya'mız için çok güzel olacağını düşünüyoruz" dedi.

Bir koşu düzenleyerek, parkuru görmek istediklerini kaydeden Korkmaz, "Malatya'da bu organizasyonun en iyi şekilde geçmesi için çalışıyoruz. Organizasyonun olumlu geçmesi süper olur. Malatya için güzel şeyler düşünüyoruz. Yetkililerde sesimizi duyar" diye konuştu.

Ultra maraton yarışçısı Eda Kınacı ise "Pek çok yerde koşuyorum ama memleketimde bir koşu düzenlenmesini her şeyden çok istiyorum. Artık buraya ait bir kayısı kupamız, madalyamız olsun diye çalışıyoruz. Koşucu arkadaşlarımızdan da bize gelen bildirimler hep bu yönde. Malatya'da bir yarış düzenlenmesini ve burada yarışmayı istiyorlar. Bunu hayata geçirmek için arkadaşlarımızla toplandık. Şimdi bir rota belirleyeceğiz, ondan sonrada gerekli yerlerle görüşüp, bunun gerçekleşmesini sağlayacağız. Eğer böyle bir şeye ön ayak olabilirsek ne mutlu" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Gülden akan (4 yıl önce)
    Maşallah eşime ve takım arkadaşlarına başardılar diliyorum canim durmak yok yola devam????
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret BAYDAR (4 yıl önce)
    Malatya için harika bir haber.Katılımcıları kutluyorum ve umarım bir maraton veya yarı maraton düzenleriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hilmi YUMRUTEPE (4 yıl önce)
    Selim ve Ayşe hocam emeklerinize sağlık katılımcı tüm arkdaşlarında ayaklarına sağlık İnşaAllah daha güzel bir etkinlikle Malatyamıza yakışır bir organize olur.
    0
    0
    Yanıtla