SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya İçin Güzel..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin, "Sağlıktaki ileri gidiş bize mutluluk veriyor" dedi.

CNBC şirketinin yapmış olduğu değerlerdirmeye göre, Malatya'nın sağlıkta 28. sıradan 13'üncü sıraya yükselmesini değerlendiren İl Sağlık Müdürü Hacı Bayram Zengin, "Sözü edilen şirket, 5 kategori almış. 5 kategoride 36 parametreyi incelemişler. 2008 yılında Malatya yaşanılabilir iller arasında 41.sırada iken 23'ncü sıraya yükselmiş. Bu Malatya için güzel bir gelişme.

Sağlık alanındaki iyileşmede Malatya'nın yaşanabilir şehir sıralamasını yükseltmesinin katkısı büyüktür. Sağlık alanında Malatya'nın 28. sıradan 13'ncü sıraya yükselmesi önemli gelişmedir" ifadelerini kullandı.

"Malatya sağlık noktasında ulaşılabilir, satın alınabilir hale gelmiştir" diyen Zengin, daha sonra özetle şunları belirtti:

"Ölçülemeyen şeylerin yönetilemeyeceğini her zaman söylüyoruz. Yönetimde mutlaka ölçülebilir kriterler bulunması gerektiğini hep söylüyoruz. Bunun başka bir kaynak tarafından da tescil edilmesi önemlidir. Zaten biz memnuniyet anketleri yapıyoruz. Bu anketlerde de sürekli iyi noktadayız. Sağlıktaki ileri gidiş bize mutluluk veriyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız