SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya İçin Salı Günü..

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkan adaylarıyla
ilgili milletvekillerinin nabzını tutmaya başladı.

Erdoğan, temayül yoklaması ve anket çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu kez vekilleri dinlemeye başladı. Vekillere mevcut başkanı nasıl bulduklarını soran Başbakan Erdoğan, hem de alternatif aday ismi sordu. Erdoğan, iki gün boyunca belediyeleri AK Partili olan 46 ilin milletvekillerinin görüşlerini alacak.

İstanbul, Kocaeli, Konya, Kayseri ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını ilan eden Başbakan Erdoğan, aday tespit çalışmalarına hız verdi. Erdoğan, bayram tatilinde temayül yoklaması yapılan 46 ilin milletvekillerini iki gün boyunca Genel Merkez'de dinleyecek.

Erdoğan, Pazartesi günü ilk olarak Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Burdur ve Bolu milletvekillerini, öğleden sonra da Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Elazığ, Erzincan, Giresun, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kırıkkale, Kilis, Kırşehir ve Kütahya milletvekillerinin nabzını tutacak.

Genel Başkan Yardımcıları Necati Çetinkaya ve Hüseyin Tanrıverdi, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Ataş ile birlikte Merkez Yürütme Kurulu salonunda milletvekilleriyle gruplar halinde görüşen Başbakan Erdoğan, tek tek vekilleri dinlemeye başladı. Erdoğan, vekillere hem mevcut belediye başkanını nasıl bulduğunu hem de alternatif bir isim sordu. Vekillerin seçim bölgelerindeki ilçe belediye başkanlarıyla ilgili de eğilimlerini alan Erdoğan, vekillerin görüşlerini not etti.

Başbakan Erdoğan, Salı günü de Malatya, Manisa, Mardin, Muş, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Van, Yalova, Yozgat ve Zonguldak milletvekilleriyle görüşecek.

Başbakan Erdoğan ile görüşmeden ayrılırken gazetecilerin sorularını cevaplayan Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, "Demokratik bir ortamda Başbakan ile konuşuyoruz. Her milletvekiline ortalama 10-15 dakika veriyor. Bizim ilimizinki 40 dakika sürdü. Demokratik ortamda temayül yoklamalarının değerlendirmesini alıyor, görüşlerimizi soruyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız