SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya İçin Söylediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:54:58
Malatya İçin Söylediler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gençlik Meclisi, Malatya’nın tanıtımına yönelik Malatya yöresine ait “Aşağıdan Gelir Omuz Omuza” türküsüne özel klip çekti. 

Kent Konseyi'nden yapılan açıklamada, Kent Konseyi Gençlik Meclisine üye konservatuar öğrencilerinin hazırlamış olduğu bu çalışmada klip çekimi, montaj, stüdyo kayıt gibi işlemlerin yaklaşık 3 ay sürdüğü ve büyük bir emek harcandığı belirtildi.

Klibin Akçadağ Levent Vadisi, Darende Somuncu Baba Külliyesi, Battalgazi Kanlı Kümbet, Günpınar Şelalesi, Arapgir Millet Hanı, Tohma Kanyonu, Sultansuyu Harası, Beşkonaklar Caddesi, Arapgir Mirliva Ahmet Paşa Camii, Molla Eyüp Kütüphanesi, Emiroğlu Kümbet,Çobanoğlu Konağı gibi Malatya’nın tarihi ve doğal daha bir çok noktasında ççekildiği kaydedildi.

“Malatya İçin Söyle” klibi Malatya yerel TV’lerde yayınlanacağı belirtilirken, ayrıca klibi izlemek isteyenlerin sosyal paylaşım sitesi Youtube üzerinden Malatya için söyle yazarak ve Malatya Kent Konseyine ait sosyal paylaşım ağlarından da takip edebilecekleri bildirildi.

Klibi izlemek için: http://www.youtube.com/watch?v=Nr9leJDxrmE&feature=youtu.be

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız