SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İçin Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:18:03
A- A+ PAYLAŞ

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Malatya Şeker Fabrikası'nın özelleştirme ihalesini iptal etmesi nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve il yönetimi, Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat’ı ziyaret etti. 

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, "Şeker fabrikalarının satışının durdurulmuş olmasından dolayı mutluluğumuzu ifade etmek için ziyareti gerçekleştirdik. Milletvekilimiz Veli Ağbaba bu konuyu defalarca gündeme getirmişti. 10 Mart’ta 10 kadın milletvekilimiz ve binlerce kişi ile şeker fabrikası önüne kadar yürüyüp miting gerçekleştirdik. Biz bunların tümünü Malatya için yaptık. Şeker fabrikasının önemi ve değeri için yaptık. Çünkü biz şeker fabrikasının Malatya için büyük bir anlam ifade ettiğini düşünüyoruz. Sizlerin başlatmış olduğu bir kampanya vardı; nişasta bazlı ürünlere hayır çerçevesinde ve yerli üretimi teşvik eden bir durumdu ki biz CHP olarak bu kampanyanıza da destek verdik. Fabrikamızda üretilen Malatya şekeri Türkiye’de üretilen en kaliteli şekerlerden bir tanesidir. Fabrikamızın kapatılmaması CHP il örgütünü çok sevindirdi" ifadelerini kullandı.

Şeker İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Nuri Murat da, "Şeker fabrikasının özelleştirme sürecinin başladığı günden bu yana özellikle Malatya’da CHP il örgütü ve Milletvekilimiz Veli Ağbaba, her yaptığımız eylemde, basın açıklamasında ve her yaptığımız mücadelede bu sıkıntılı ve zor durumda bizlerin yanında oldular. Çok ciddi anlamda girişimleriniz ve mücadeleniz oldu. Bizim sıkıntılarımızı dile getirmek için Milletvekilimiz Veli Ağbaba genel kurulda birkaç kez söz aldı ve şeker fabrikalarının kapatılmamasını Türkiye gündemine taşıdı. 10 Mart’ta 10 kadın milletvekili ve 3 bin kişi ile şeker fabrikasına o günkü hava şartlarının çok sert olmasına rağmen mücadele verdiniz. Mücadelenizden dolayı herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından CHP il örgütü ve Sendika Başkanı Nuri Murat fabrikayı gezdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız